2777
2789

راهنماييش ميكنى اطلاعاتتو در اختيارش ميذارى طرف حتى به خودش زحمت نميده يه دونه لايكت كنه

بعد چراغشم سبزه تو تاپيكه ها يا بعدش تاپك ميزنه باز

بارها و بارها اين اتفاق واسم افتاده و هر دفعه ميگم ديگه جواب سوال هايى كه ميدونم رو نميدم واسه چى وقتمو تلف كنم ولى باز دلم نمياد

تشكر و كامنت و لايك چيزى از شخصيتتون كم نميكنه واسه وقتى كه ديگران ميذارن ارزش قائل باشيد

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم خیلی اینجوری پیش اومده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بیشتریا جواب میدن

نميدونم چرا واسه من اين اتفاق نميفته شايد چون حساس شدم رو اين موضوع بيشتر متوجه اين مطلب ميشم

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

با حرفت تاحدودی موافقم ولی وقتی داری به کسی کمک میکنی یا براش وقت میذاری به اختیار خودت اون کارو میکنی و کسی مجبورت نمیکنه پس نباید توقع تشکر و قدردانی هم داشته باشی 

عزیزم اگه بی منت داری راهنمایی می‌کنی چرا منتظر لایک و تشکری،شما نظرتو بنویس و برو به کارت برس

حداقل ميخوام ببينم طرف اصلا خونده؟؟

اگر نميخونه خب خودمونو به زحمت نندازيم

ازاین بدتر اینه که کلی وقت میذاری و می‌نویسی و همدردی هم حتی میکنی طرف بعد یازده صفحه می‌نویسه عذرمیخوام تاپیک سرکاری بود  من که زیر یکیش نوشتم از حق الناس وقتی که برات گذاشتم نمیگذرم 

نميدونم چرا واسه من اين اتفاق نميفته شايد چون حساس شدم رو اين موضوع بيشتر متوجه اين مطلب ميشم

شایدم من برعکس تو خیلی بدم میاد لایک میزنن فقط ریپلای خوبه اونم ن همیشه

احسسسسسنت. منم خیلی ناراحت می‌شم بی‌تفاوت رد می‌شن. 

منم همينطور

حالا بعضى تاپيكا جنبه ى فان دارن يه كامنت ميذارى و رد ميشى مهم نيس طرف جواب بده يا نه

ولى اونجاها كه از تجربياتت مينويسى و كلى تايپ ميكنى بعد طرف زحمته يه لايكم به خودش نميده خيلى زور داره