2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه 😓

285 بازدید | 10 پست

همش توی زندگی دنبال جلب توجه و محبتم ، سر این موضوع تو کارم با همکارام ضربه خوردم ، تو رابطه فامیلی هم با خانواده همسرم ، چی کار کنم به نظرتون ؟؟؟

مراجعه به روانشناس

ولی به کسی نگو 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کسی فقط می‌خواهد شنیده‌شود، بشنوید.

شاید کسی فقط می‌خواهد دیده‌شود، ببینید.

شاید کسی فقط می‌خواهد در آغوش گرفته‌شود، در آغوش بگیرید.

شاید کسی فقط می‌خواهد دوست داشته‌شود، دوست بدارید.

ببینید و بشنوید و دوست بدارید و در آغوش بگیرید آدم‌ها را. شاید تسکین بزرگترین حفره و رنج زندگی‌شان، همین باشد.

زندگی پلی‌ست روی پرتگاهی عمیق. با محبت و لبخندی، آنان که به کناره‌ی میله‌ها رسیده و به عمق سکوت پرتگاه خیره مانده‌اند را به میانه‌ی پل بازگردانیم.

مراقب همدیگر باشیم، هیچ‌کس نمی‌داند در دل آدمی که همین‌لحظه دارد می‌خندد و حالش خوب به نظر می‌رسد چه غوغایی برپاست.