2777
2789
عنوان

زردی دندان

641 بازدید | 15 پست

من در روز حداقل ۳ بار مسواک میزنم 

هر دو یا سه هفته مسواکمو عوض میکنم 

با این حال دندونام زردن 

دوستای دیگم که شاید هفته ای یه بارم مسواک نزنن دندوناشون از من سفید تره 

از حرص یه مدت روزی ۵ دفعه مسواک میزدم

مسواک زدنو مدت کمی نیست شروع کردم

۲ یا ۳ ساله برام تبدیل به عادت شده 

نمیدونم چیکار کنم 

راهنماییم کنید

من دیروز داشتم با خارشوهرم حرف میزدم تو جمع یهو گفت مسواک میزنی گفتم اره چطور گف دندونات زرده انقد خجالت کشیدم تا اخر مجلس دهنم بستم

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز داشتم با خارشوهرم حرف میزدم تو جمع یهو گفت مسواک میزنی گفتم اره چطور گف دندونات زرده انقد خ ...

چقدر بی شخصیت🤮🤮🤮🤮🤮🤮

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

مسواک زیاد زدن بده منم یه مدت زیاد میزدم دندونام الان زود زرد میشن

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

بعضی دندونا نوعشون زرده

بعضیام بخاطر خوردن قهوه و چای اینطوری میشن

در هر صورت مسواک زیاد مینای دندون رو آسیب میزنه

اگر حساسین برین بلیچ کنین.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
من دیروز داشتم با خارشوهرم حرف میزدم تو جمع یهو گفت مسواک میزنی گفتم اره چطور گف دندونات زرده انقد خ ...

خواهر شوهرت=💩🧠

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

میافتی دندونام زرد باشه بهتر از اینه ک بی شخصیت باشم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چقدر بی شخصیت🤮🤮🤮🤮🤮🤮

🥺🥺🥺اخه چکار کنم مسواک میزنم ولی زردن

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
چه احمق حداقل تو خلوت میگفت

🥲💔

میافتی دندونام زرد باشه بهتر از اینه ک بی شخصیت باشم

نشستم عقب هی با زبونم دندونام مسابیدم😕