2777
2789
عنوان

خیلی دلم آشوبه

147 بازدید | 7 پست

برا یه مسئله ای خیلی دلشوره دارم

میشه اگر دوست داشتید و براتون مقدور بود یه حمد بخونید برام

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

«اللَّهَ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ»

"مطمئنا هرچی خدا بخواهد، همان میشود!"

امیدوارم خدا برات خوب بخواد، قشنگ بخواد، بهترینارو بخواد، اونی که تو دلته رو بخواد، چیزی که ذوقشو داری بخواد.

آره! امیدوارم فقط اون برات بخواد

«اللَّهَ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ» "مطمئنا هرچی خدا بخواهد، همان میشود!" امیدوارم خدا برات خوب بخواد، ...

چه دعای قشنگی

ممنون عزیزم😘

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم من خوندم برات عزیز دلم خودت ذکر بکو و قران بخون معنی های قران و بخون ب ارامش میرسی بد بدلتم راه نده خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست خدا بزرگه نگران نباش

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

چشم من خوندم برات عزیز دلم خودت ذکر بکو و قران بخون معنی های قران و بخون ب ارامش میرسی بد بدلتم راه ...

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت

چشم حتما❤❤

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت چشم حتما❤❤

فدات بشم عزیزم چشمت بی بلا   

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏