2777
2789
عنوان

گودی و تیرگی زیرچشم

335 بازدید | 11 پست

عزیزان راه حلی برا برطرف شدن گودی و تیرگی زیر چشم دارین؟

آب سیب زمینی و گلاب استفاده کردم فایده نداشته

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی کانال طب سنتی خوندم روزی یک لیوان سرکه انگبین خانگی بخورید و هرشب با روغن بادام تلخ زیر چشم رو ماساژ بدید تا دو هفته 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزیزم این کارا اصلا فایده نداره لحظه ایه شما باید برید فیلر زیر چشمتون تزریق کنید تا هم گودی در بشه ...

ممنونم

توی کانال طب سنتی خوندم روزی یک لیوان سرکه انگبین خانگی بخورید و هرشب با روغن بادام تلخ زیر چشم رو م ...

ممنونم

مصرف آب و مایعاتت رو درطول روز ببر بالا و اینکه تا خوابت رو تنظیم نکنی شبا دیر بخوابی، اون گودی و س ...

ممنونم

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفت ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفت ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥

خانم دکتر عباسی بهترین دکتریه که من میشناسم واقعا خیلیی راضیم

ماشالا با چهارتا کاربری ی دکترو تبلیغ کردی

فک کردی ملت نمیفهمن؟؟

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.