2777
2789

بیاید بگید برنامتون چیه.روزا و شبام شده جهنم.معلمشم هی پیغام پسغام که ضربو کار کنه .همش کار میکنیم ولی قاطی میکنه

🌹آسمان تهی است...و فریادرسی نیست

براش بنویسین بزنین به دیوار اتاقش.

وقتی ببینه ،شاید بهتر یاد بگیره.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر حساس مگه ما خودمون سر دو هفته یاد گرفتیم که اینا یاد بگیرن من زیاد بهش سخت نمیگیرم. چون ...

معلمش بیشتر پیله س میگه هرکی کامل حفظ نکنه لوح تقدیر نمیدم اینم همش گریه میکنه .میگم گناه داره

من خودم ب خواهرم درس میدم 

اینکارو کن قطعا یادش میمونه 

ببین روز اول مثلا ضرب عدد ۱ فقط ۵ تا شو حفظ کنه بعد آخر بش هم ازش همون ۵ تایی ک خونده رو بپرس 

فرداش ادامه ی عدد ۱ که باقی مونده رو بخونه 

بعدش بگو حالا همشو باهم بخون بزار دو روز حداقل ضرب عدد ۱ رو بخونه بعد برو ضرب عدد ۲ قبل خواب بگو فقط ب ضرب ها ی نگاه کن 

پوستر جدول ضرب بگیر بچسبون ب خانه خیلی مؤثره چشمش میفته به ضرب خیلی خوبه 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
چرا انقدر حساس مگه ما خودمون سر دو هفته یاد گرفتیم که اینا یاد بگیرن من زیاد بهش سخت نمیگیرم. چون ...

آره بابا باید تا آخر سال یاد بگیرن نه اینکه الان ازشون نتیجه میخوان

یا رفیق
من خودم ب خواهرم درس میدم  اینکارو کن قطعا یادش میمونه  ببین روز اول مثلا ضرب عدد ۱ فقط ...

معلمش روزی دو ضرب میپرسه مثلا امروز دو و سه رو میپرسه کامل. اگه ب من بود بهتر یاد میگرفت .

معلمش بیشتر پیله س میگه هرکی کامل حفظ نکنه لوح تقدیر نمیدم اینم همش گریه میکنه .میگم گناه داره

چقدر مزخرفه بچه بیچاره رو تو فشار میزاره

منم معلمش میگه بچه ها زیاد بلد نیستن.

خب طبیعیه که بلد نباشن زمان لازم دارن. 

تا یه ماه دیگه راه میوفته

چقدر مزخرفه بچه بیچاره رو تو فشار میزاره منم معلمش میگه بچه ها زیاد بلد نیستن.  خب طبیعیه که ...

دقیقا دلم میسوزه براش.چون من یادمه هرضربی رو یک هفته کار میکردیم تو مدرسه تا حفظ بشیم

معلمش روزی دو ضرب میپرسه مثلا امروز دو و سه رو میپرسه کامل. اگه ب من بود بهتر یاد میگرفت .

معلمش رو ولش کن چون باید جلو جلو درس بده مجبوره تو کاری ک گفتم رو بکن مطمئن باش یاد میگیره من خودم ۴ ساله دارم ب خواهرم آمورش میدم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))