2777
2789
عنوان

گوشی خوب تا ۴۰۰۰۰۰۰؟؟

67 بازدید | 16 پست

سلام، دوستان میخوام برای مادرم گوشی بخرم، انقدر تنوع وجود داره که انتخاب کار سختی شده.

اگر خودتون و یا آشنایانتون میتونید لطفا راهنمایی کنید.

همه چیزش در حد نرمال باشه، مهمترین چیز آنتن دهی و باتریشه که میخوام تو اون بازه قیمت خوب باشه، بعد اون دوربین...

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

M13 4300فکر کنم

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

والا الان نمیدونم چند شده ولی ما برای بابامa1۳سامسونگ خریدیم 

باطریش ۵ هزاره و دوربینش هم اگه درست خاطرم باشه ۵۰

خود گوشی هم سبکه و سرعتش بالاست 

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان نمیدونم چند شده ولی ما برای بابامa1۳سامسونگ خریدیم  باطریش ۵ هزاره و دوربینش هم اگه ...

تو دی جی کالا چند جا نظرات رو خوندم میگفتن سامسونگ گوشی های اقتصادیش خیلی خوب نیستن، ترسیدم یکم، پدرتون راضیه؟

تو دی جی کالا چند جا نظرات رو خوندم میگفتن سامسونگ گوشی های اقتصادیش خیلی خوب نیستن، ترسیدم یکم، پدر ...

بله راضیه 

آ ۱۳ تازه اومده بود ما خریدیم 

اتفاقا برید از تعمیراتی ها بپرسید میگن بیشترین گوشی هایی که برای ما میارن شیائومیه 

اونا بهتر از فروشنده ها و صادقانه تر جواب میدن 

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
بله راضیه  آ ۱۳ تازه اومده بود ما خریدیم  اتفاقا برید از تعمیراتی ها بپرسید میگن بیشترین ...

آره از شیائومیم بد شنیدم اتفاقا، اونو میگن آنتن دهی هاشون بعد مدتی ب مشکل میخوره.

چون برای مامانمه میترسم، اگ به مشکل بخوره میگ برام گوشی بد خریدین 🥴

مرسی عزیزم، شما خودتون استفاده کردید؟

بابام داره راضیه

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
پوکو؟ خودتون داشتین؟ 

من پوکو داشتم خیلی بهتر از سامسونگه نرم افزارش اصلا هنگ نمیکنه دوربینش هم خوبه

الان دست پسرمه برای بازی باتریش هم خوبه 

خودم a73دارم بی نهایت راضیم باتری..حافظه..دوربین ۱۰۸ مگا پیکلسی 

زن داداشم A21FEگرفته گرونترم پول داده کیفیت دوربین صفر واقعا

باید بری پیش یه گوشی فروشی معتبر تا راهنمایت کنه کلا گوشی قیمت پایین کیفیتش هم میاد پایین

من پوکو داشتم خیلی بهتر از سامسونگه نرم افزارش اصلا هنگ نمیکنه دوربینش هم خوبه الان دست پسرمه برای ...

آخه گوشی فروشی ها هم معمولا گوشی رو معرفی میکنن ک خودشون داشته باشن حتما، نمایندگی ها هم بری چون همه برندهارو ندارن، خب مسلما بازم از بین همون کارای خودشون بهت معرفی میکنن.

اگر برای خودم میخواستم بخرم اینهمه وسواس نداشتم، ولی از مامانم میترسم 🤕