2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم دلم گرفته لطفا بیاین

369 بازدید | 49 پست

بچه ها من دوساله اقدامم یه بار باردار شدم ولی پوچ بود😭😭😭بعد الان 6ماهه این ماه کلومیفن استفاده کردم شبی دوتا از شب سوم پریودم، رفتم سونو گفت کیست شده، الان روز 27 امم، دل درد و کمردرد پریودی دارم دلم گرفته حس میکنم میخوام پریود شم، چرا خدا به من بچه نمیده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نمیتونم بیخیال باسم از دست خودم کلافم

عزیزم با خدا راز و نیاز کن آروم بگیری دعا کن خدا بهت میده خیلیا جدیدن دیر باردار میشن خاله خودم چهار سال بعد عروسی باردار شد 

عزیزم با خدا راز و نیاز کن آروم بگیری دعا کن خدا بهت میده خیلیا جدیدن دیر باردار میشن خاله خودم چهار ...

آره خیلی زیاد شده تمش بخاطر تغذیه ناسالمه وگرنه قدیمیا پشت هم میاوردن🤣

آره خیلی زیاد شده تمش بخاطر تغذیه ناسالمه وگرنه قدیمیا پشت هم میاوردن🤣

😂😂😂دقیقا مامان بزرگ خودم یازده تا بچه لامصب یبارم دکتر نرفت بعد من سر قضیه. کیست صد بار رفتم دکتر و سونو و دارو و درد 

منم‌بچه دوم رواقدام کردم ازاول شهریور هیچ خبری نیست که نیست.واسه توعلت چی بود

به من میگن یکی از تخمدانات پی سی او هست، پروژسترونمم پایینه ذخیره تخمدانمم کمه، شما آزمایش دادی؟