2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فسنجون درست کن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

خورش خلال کرمانشاهی بنظرم خیلی مجلسی و شیکه، عالی میشه، من هروقت درست کردم همه تا تهش خوردن و یکسره تعریف کردن، دسر هم چون عجله داری بهتره مثلا پودر آماده کرم کارامل بگیری و سریع درستش کنی بذاری تو یخچال، دو ساعته خودشو میگیره، عالیه

قورمه 

فسنجون 

زرشک پلو 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خورش خلال کرمانشاهی بنظرم خیلی مجلسی و شیکه، عالی میشه، من هروقت درست کردم همه تا تهش خوردن و یکسره ...

خورشت خلال عالیه.با زعفرون 😋😋😋😋😋

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

مرغ شکم پر با سس مخصوصش + دورچین سبزیجات و سیب زمینی خلالی  به همراه پلو زعفرانی که با زرشک و خلال تزئین شده باشه

کنارش با اب مرغ ی سوپ ورمیشل و ذرت درست کن یا سوپ شیر و قارچ تو این هوا بدجور میچسبه

با مخلفات مثل سالاد فصل ، بورانی ، ترشی ، زیتون ، سبزی خوردن و نوشیدنی مثل دلستر و ‌‌...

برای دسر هم از بین اینا انتخاب کن : پودینگ ، کرم کارامل ، ژله بستنی ، تیرامیسو ، مینی تارت میوه ای ، موس شکلاتی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️