2777
2789
عنوان

ورم صورت...

25105 بازدید | 16 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر🦋

من چند ماهیه یه دفعه صورتم چاق شد و لپ در اوردم و خلاصه همه ی جای صورتم پر شد.

منم خودم شک بودم که چطوری تو یکی دو هفته صورتم چاق شده درحالیکه وزنم کمه و خودم چاق نیستم

دیشب مهمونی بودیم ، یکی از اقوام پرستاره بعد گفت چقد صورتت ورم داره و..

منم گفتم نه جدیدا یکم صورتم تپل شده

گفت نه مشخصه که این ورمه و ...

بنظرتون ممکنه ورم باشه؟چون اخه حداقل از آبان صورتم اینطوری شده و ورم طی چند روز یا حتی چند هفته میخوابه

خیلی استرس گرفتم😐😂😭🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصی چیزی نمیخوری. مجردی متاهلی. برا بارداری چیزی نمیخوری؟.  منم اینطور شدم رفتم آزمایش دفع پروتئین داشتم فشارم بالا بود. مجرد بودم اونموقع.   توجه کن ب قرصایی هم ک میخوری روزانه. شاید ازونا باشه

صبح بلند میشی پف رو روی صورتت بیشتر احساس میکنی؟  اینا مشکل کلیه هست. ایشالا ک نیس البته

کلیه‌م دو سال پیش عفونت شدید داشت اون موقع هم صورتم ورم داشت ولی بیشتر زیر چشام

و اینکه اره صبحا که بیدار میشم دو برابر میشه ورمش

مرسی بابت راهنماییت😭❤❤

کلیه‌م دو سال پیش عفونت شدید داشت اون موقع هم صورتم ورم داشت ولی بیشتر زیر چشام و اینکه اره صبحا که ...

خاهشمیکنم. برو یه آزمایش ادرار بده.   ندادی هم اینارو من میخورم خوب شدم. نفروویت. و امگا 3 بدون جیوه

. آزمایش ادرار معمولی هم وضعیتتو نشون میده. هرچی نری بدتر میشه پفت. کلیه ت بیشتر ضربه میخوره فقط بری دکتر. هیچیم نیست. درمانش خیلی سریع و راحته