2777
2789

باور کن اغلب اینا یا فقط برای اون لحظه عکس گرفتنه یا خیلی هرینه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهام ظرفای مهمون که دیر به دیر استفاده میشه تو نایلون میذارید؟ چیکار میکنید کابینت زشت نشه؟

من کلا از کارتونش در نیاوردم گذاشتم توی انباری . بعضیا دیدم یه کابینت رو اختصاص میدن به اینا و درش رو میبندن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من کلا از کارتونش در نیاوردم گذاشتم توی انباری . بعضیا دیدم یه کابینت رو اختصاص میدن به اینا و درش ر ...

سوسک اینا میگن جمع میشه تو کارتن، سخت نیست هر سری از انباری میارین؟

لایک نکن لطفا
سوسک اینا میگن جمع میشه تو کارتن، سخت نیست هر سری از انباری میارین؟

برای من که نشده خدا رو شکر . از نظر سختی هم یکم چرا در اوردن و جا دادن توی کارتن سخته ولی عادت کردم البته اینم بگم انبتری من داخل خونه هست . خونه مون مدرن نیست که مثلا انباری توی پارکینگ باشه . فقط منظورم این بود که توی اشپزحونه نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شماهام ظرفای مهمون که دیر به دیر استفاده میشه تو نایلون میذارید؟ چیکار میکنید کابینت زشت نشه؟

من سلفون میکشم روشون مرتبه کابینتام همیشه

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
من سلفون میکشم روشون مرتبه کابینتام همیشه

هر بار مهمونی میدید سلفون جدید میکشید دوباره؟ من بشقابامو ۱۲ تایی سلفون میکردم مثلا ۴ تا مهمون میومد مجبور میشدم دوباره سلفون جدید بکشم چون پاره میشد

لایک نکن لطفا
هر بار مهمونی میدید سلفون جدید میکشید دوباره؟ من بشقابامو ۱۲ تایی سلفون میکردم مثلا ۴ تا مهمون میومد ...

بله عزیزم تعداد کم سلفون میکشم 

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد