2777
2789
عنوان

ی زحمتی براتون دارم

170 بازدید | 6 پست

من دوبار کارم ب مشکل خورده و شما عزیزارو تو زحمت انداختم و واقعا خدا خیرتون بده دعاتون در حقم گیرا بوده عین هر دوبار مشکلم حل شده این بارم ازتون میخوام در حق این خواهرتون خوبی کنید و برام دعا کنید یکی دو هفتس ی گره افتاده توی زندگیم دعا کنید باز بشه همسرم شب و روز تو فکره شما با دهن من گناه نکردین دعا کنید از این بلاتکلیفی در بیایم🙏🙏شاید خدا خواست و مثل ۲ دفه قبل دعاتون درحقم گرفت سر نمازاتون منوهم فراموش نکنید❤️❤️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حاجت قلبت رو بده عزیزم 

فداتشم عزیزم محتاجم ب دعای تک تکتون خیلی دلم گرفته شوهرم جلوچشام اب شده و کاری ازم برنمیاد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
فداتشم عزیزم محتاجم ب دعای تک تکتون خیلی دلم گرفته شوهرم جلوچشام اب شده و کاری ازم برنمیاد

منم خیلی رو ناراحتی همسرم حساسم. دلم نمی‌خواد هیچ وقت ناراحت ببینمش. درک میکنم چی میگین. امروز وقتی دوباره بعد از پنج شش سال انتظار بی بی چک منفی شدم حس کردم ناراحتیشو اما خواست نشون نده. ایشالا هیچوقت غم عزیزامون رو نبینیم. الهی بحق آقامون امام رضا جان مشکلتون حل بشه زود زود.

منم خیلی رو ناراحتی همسرم حساسم. دلم نمی‌خواد هیچ وقت ناراحت ببینمش. درک میکنم چی میگین. امروز وقتی ...

زنده باشی عزیزدلم انشاالله ب همین زودی دامت سبز بشه و این غم از دلت بیرون بره برات ایته الکرسی میخونم فدا دل مهربونت بشم