2777
2789

رنجش هایم باعث شده بود که نتوانم به خودم اعتماد داشته باشم و وقتی درگیر این بودم که از چه کسانی رنجش دارم و چگونه می توانم از آنها انتقام بگیرم دیگر انرژی و زمانی برای رابطه با خودم نداشتم. 

از خودم کاملا فاصله گرفته بودم و رابطه ام با نیروی برتر هم بر اساس قضاوت های نادرستم بود و دوست داشتم طبق میل من رفتار کند و از کسانی که من از آنها رنجش داشتم انتقام بگیرد. هر موقع که برای افرادی که من از آنها رنجش داشتم اتفاقی می افتاد خوشحال بودم و می گفتم که خدا جای حق نشسته ولی هر موقع که بلایی به سرشان نمی آمد از خدا هم رنجش میگرفتم و می گفتم یه خدا اصلا عادل نیست و همین منوال ادامه داشت فهمیدم با نوشتن و بخشیدن میتوانم این روابط درست کنم

شما هم با جواب دادن به این سوال در درون خودتون کنجکاوی کنید که رنجش ها چه اثراتی روتون داشته

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نینیجان    

@گلنازییییییی    

@جیگرطلاشم  

@خار_پاشنه  

@

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
ن من ا دو نفر تو زندگیم هرگز راضی نمیشم و نمیبخشمشون و اگر راضی بشم ینی ب خودم بد کردم

پس تاپیک ماهیت رنجش ام بخون

تمام مشکلات الان زندگیم بابت رنجش هایی که نتونستم تا به الان ببخشمشون

خب همه ما همینیم 

ولی ما فهمیدیم با بخشیدن این لطف به خودمون میکنیم و ارامش میرسم 

همیشه درحال خودآزاری ونقشه کشیدن وانتقام گرفتن بودم حال واحساس وافکارم همیشه بدویکسره درگیر بود با خودم هم جنگ داشتم و خیلی اوقات خودزنی هم میکردم 

رابطه ام باخودم بدجوری خراب شده بودواززندگی وروابطم هیچ لذتی نمیبردم روابطم بادیگران هم ظاهری وسرد وازسرتکلیف بودوهمیشه درحال قضاوت کردن وکنترل آنهابودم دیگرنمیتوانستم ونمیخواستم به کسی اعتمادکنم همه را دروغگو وخیانتکارمیدیدم ونسبت به همه بدبین شده بودم ورابطه ای بین من ونیروی برتر وجودنداشت مگرمیشودانسان باکینه ورنجش ونفرت درقلب بیماری ومرض زندگی کندتهمت بزندغیبت بکند ونقشه بکشد وبانیروی برترهم رابطه داشته باشددرآن حال حتی ازخودخداوندهم رنجش داشتم 

تازمانی که رنجش داریم دراین چرخه معیوب گرفتاریم