2777
2789

چند ماه پیش اومد خونمون صحبت شد راجب النگو واسه دختر بچه ها منم گفتم آره خیلی خوشم میاد دستای دخترم تپله بهش میاد ولی حیف جای پولش خالی بعد میونید چی گفت گفت چرا مادرت نمیخره (چون مادرم وضعش بهتر از مادرشوهرم ایناست کلا از جوونیش خیلی زحمتکش بودتنها مادرم )من اگه داشتم حتما میخریدم ناراحتم چرااا جوابشو ندادم اصلا به اون چه فضول خانواده ماست‌ مگه🤬

الان خودم ومیخورم چرا یه چیزی نگفتم فقط اونجا گفتم النگو هایی که مادرم میخره(اونایی که دستش میکنه رو گفتم)مال داداش مجردمه که کار میکنه )وگرنه مادرم خییلی چیزا میخواد بده من قبول نمیکنم دلم نمیخواد داداشم با سن کمش کار کنه بیاره واسه خونه من داداشم ۱۷سالشه آرایشگره

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خوب گفتی دیگه محترمانه شیک مجلسی حاشیه ام نرفتی وه دعوا بشه یا دلخوری پیش بیاد اگه سکوت میکردی بهتر بود؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

منم حرصم دراومد چرا جواب ندادی

😢😢مثلا یه جوری طلب کاری حرف زد یه هل پوچ واسه خونه من نخریده خدا شاهده😭😭الان مثلا مامان من بده

همیشه همین طور بوده چشم خانواده شوهر به مال خانواده عروسه برا همین دنبال دخترخانواده پولدار میگردن ب ...

باور میکنیدتا الان پیش خونمونو از مادرمو داییام گرفتم تا شده اینقدر که الان داریم یه هزاری نداده اصلا یه جوری حالم بده شوهرمم همینجوری طلب کاره دیگه دلم نمیخواد هیچ کاری بکنم نه قرضی نه چیزی 

مادرشوهرم ۱۰ ماه پیش فوت کرد راحت شدم انشالله تو هم راحت بشی😁 فک کنم آرومت کرده باشم

نه این دوتا دختر جانشین داره بعدشم از منم سالم تره مثل دختره ۱۴ساله خودشو نگه داشته فک کنم تا منو نکشه نمیمیره😓

باور میکنیدتا الان پیش خونمونو از مادرمو داییام گرفتم تا شده اینقدر که الان داریم یه هزاری نداده اصل ...

کجاشو دیدی مطمئن باش مادرت حتی برات خونه هم بخره اقوام شوهر چشم و دلشون سیر نمیشه توقع قدردانی و لوح تقدیر از  طرف اقوام شوهر نباش

نه این دوتا دختر جانشین داره بعدشم از منم سالم تره مثل دختره ۱۴ساله خودشو نگه داشته فک کنم تا منو نک ...

ببین من ۱۲ ساله ازدواج کردم انقد چزوندنم که نگو .منم دوتا خواهرشوهر دارم که بزرگه بدذاتی ازش میباره اون مادرشو درس میداد که چه بکنه و نکنه .

مادرشوهر منم خیلی خیلی از خودش مراقبت میکرد .شوهرش و پسراش هم مثل برده بودن براش اگه بگم چه کارایی براش میکردن شاخ درمیاری .

منم همیشه میگفتم تا منو نکشه نمی میره . ولی میگن چوب خدا بی صداست راست گفتن .

قهر رفته بودم خونه مادرم اصلا و ابدا خونواده شوهرم سراغی نگرفتن و نیومدن دنبالم فامیلاشون اومدن دنبالم به خواست شوهرم .

وقتی برگشتم به اسرار شوهرم با خونوادش رفتیم بیرون یه جایی زیارتگاه بود همونجا کنار حرم امانزاده مادرشوهرمو دیدم رفتم سمتش سلام کردم اصلا محلم نداد و به زور جواب سرد داد دلمو شکوند و جلوی جاریم ضایعم کرد .

همونجا کنار حرم نفرینش کردم .باورت نمیشه پس فرداش فوت کرد. 

ببین من ۱۲ ساله ازدواج کردم انقد چزوندنم که نگو .منم دوتا خواهرشوهر دارم که بزرگه بدذاتی ازش میباره ...

عزیییزم🥺الان خواهرشوهرات دخالتی ندارن