2777
2789
عنوان

میتونم باهاتون درد دل کنم؟

77 بازدید | 7 پست

سلام چطورین 

من از اسلامشهرم  یه شهرستانی تو تهران که نمیشه گفت فرهنگ بالایی دارد  عوووم

من امسال کنکور دارم  شرایط تحصیلی خوبیم دارم  

ولی میترسم درس بخونم 

انقدری شرايطشو دارم که بتونم از دانشگاهای تاپ انسانی  در بیام 

میخوام وکیل شم  به جز اعتماد به نفس کل پیش زمینه پیش نیاز یه وکیل موفق دارم 

آدما دارن تلاش میکنن  به جایگاهای اجتماعی خوبی برسن 

با آدمای خوبی آشنا شن ازدواج کنن شرایط زندگی خوبی برا هم فراهم کنن 

میترسم درس بخونم  جایگاه اجتماعی خوبی کسب کنم  و حتی درآمد خوب کسب کنم اما نتونم ادم مناسبمو پیدا کنم 

جونمو تو این راه  بزارم بعدش با یه کارگر یا نهایت تحصیل کرده بیکار ازدواج کنم 

خب نمیتونم این شرایط قبول کنم 

یه پسری بود مهندس مکانیک کل خانوادشون تحصیل کرده 

مامانم نذاشت باهاش ادامه بدم 

دلیلیشو پرسیدم گفت اون حتی پدر مادرش فرهنگیانن مایی که  فقط یدونه محصل داریم اونم از دانشگاه انصراف داد بهم نمیخوریم 

به این فک کردم برم  دانشگاه به جاهای خوب برسم با آدم متشخص آشنا شم نتونم باهاش ازدواج کنم  چون شرایط خانوادم اینه :/-) 

تا الان  واسه همچین جمله ای دهن باز نکردم  که بخوام با وضوح بیان کنم <<شدیدا خستم شدیدا ناراحتم >> 

کاش پسر بودم 

کاششششش  بودم 

الان مشگلاتم این نبود 

گاها به سرم میزنه تموم کنم خودمو 

ولی مثله یه بازی دوس دارم ادامش بدم چون انگار یه امیدی دارم  نمیدونم انتهای این امید به کی وصل شده کاش این امیدم از بین بره تموم شه زندگیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درست بخون و‌راه درست بروببین چطوری همه چی دست ب دست هم میده وخوشبخت میشی جوری ک خودتم نفهمی چ جوری. نیاز داری مستقل شی این خانواده واسه تو اینده روشنی رقم نمیزنه با این طرزفکر. یعنی چی ک بخوان تورو بدن ب ی دیپلم و بیکار اونم تواین جامعه ک همه کم کم لیسانس دارن با این دانشگا ازادا و پیام نورو ...

شما درست بخون و‌راه درست بروببین چطوری همه چی دست ب دست هم میده وخوشبخت میشی جوری ک خودتم نفهمی چ جو ...

یه خانومی تو فامیل دوتا دختر داره جفتشون تحصیلکرده تو زعفرانیه ساکننن اما سنشون از مامان منم بیشتره مجرد موندن اونا مامانم می‌ترسه مثله اونا شم میگه دخترا تو بازه زمانی کوتاهی خواستگار داره بعدش دیگه نداره  خب اصلا از همه نظر عالی شم اگه نتونم  با ادم مناسب ازدواج کنم چی اگه تا اخر عمر تنها بمونم چی 

پ ن اتفاقا خیلی برای مامانم مهمه طرف مقابلم کی باشه چی باشه خیلی حساسه 

ولی میگم تو شرایط من یه ادم درست حسابی ازم خوشش نیاد  چی