2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نعمت های که خدا بهت داده از نعمت های که قراره بده یادمه یک زمانی یک آخوند باحالی می‌گفت همیشه بگین خدایا ممنون به خاطر فلان چیز که بهم دادی می‌گفت خدارو تپعمل انجام شده قرار میدی

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

ببین یه دفتر جدا بردار 

هروز که بیدار میشی برا هرچیزی که داری شکر گزاری کن از خدا 

تمرکزتو رو داشته هات بزار حتی برا کوچیک ترین اتفافا و ععمتای زندگیتدسپاسگزاری کن 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
 اول دفترت بنویس ، در ایران متولد شدم ! بعد آتیشش بزن 

تو که از ریشه زدی رفت کلا😂😂😂

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
 اول دفترت بنویس ، در ایران متولد شدم ! بعد آتیشش بزن 

مگه ایران چشه هر کی باید هر جا ک خدا خواسته متولد بشه مردم برای خاک وطنشون جون میدن هر کسی خودش باید موفق باشع توی زندگیش هیچ  ربطی نداره کجا باشع ماشالله اکثر ایرانیا تنبل و‌تن پرورن همه چی حاضر و‌اماده میخان تلاشی نمیکنن فقط بلدن غر بزنن همینا هر جای دنیا باشن همینن

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیزم یه دفتر خیلی قشنگ تهیه میکنی بعد هر روز بابت نعمتایی ک داری و‌نعمتایی ک دوس داشتی داشته باشی رو مینویسی و‌شکر میکنی مثلا مینویسی خدایا شکرت برای سلامتی پدر و‌مادرم و مثلا خونه ای ک دوس داری داشته باشی مینویسی خدایا شکرت که خونه ای ک دوست دارم نصیبم شده خدایا شکرت هر روز ب محض بیدار شدن این کارا رو انجام بده

مگه ایران چشه هر کی باید هر جا ک خدا خواسته متولد بشه مردم برای خاک وطنشون جون میدن هر کسی خودش باید ...

اکثر ایرانی ها تنبل و تن پروند ، بقیشونم که زرنگن دستشون تو جیب همون اکثر ایرانی هاست می دزدن و میخورن و میبرن 😉

اکثر ایرانی ها تنبل و تن پروند ، بقیشونم که زرنگن دستشون تو جیب همون اکثر ایرانی هاست می دزدن ...

دقیقا هیشکی هم یاد نگرفته نون مغزشو بخوره و ثانیه ای پول در بیاره بعد میگن چرا خارجیا اینقدر پیشرفت میکنن چون اونا صبح تا شب در حال تلاشن قشنگ برنامه ریزی میکنن مالیات میدن دزدی نمیکنن تنبلی نمیکنن 

دقیقا هیشکی هم یاد نگرفته نون مغزشو بخوره و ثانیه ای پول در بیاره بعد میگن چرا خارجیا اینقدر پیشرفت ...

افرین ، دقیقا . تو ایران که مهد پرورشه ایده هاست ، فقط و فقط شرط پیشرفت خوب فکر کردنه . تو مغزشو داشته باشی دیگه نیاز به رانت و واسطه و معرف و پارتی و ... نداره . 

اصلا هم تورم و گرونی و ... تاثیری نداره . چه ربطی داره تورم ۴۰ درصده ! اصلا گیرم تورم ۱۰۰ درصد . مهم تلاشه 🤌

افرین ، دقیقا . تو ایران که مهد پرورشه ایده هاست ، فقط و فقط شرط پیشرفت خوب فکر کردنه . تو مغز ...

دقیقا 

مردم فقط بلدن آه و‌ناله کنن بیشتر این میلیاردرا چجور دارن روز ب روز پولدارتر میشن مگع اونا تو‌تورم و‌گرونی نیستن نخیر جانم اونا ب اینچیزا اهمیت نمیدن قشنگ راهشو بلدن نیاز ب تلاش فیزیکی هک‌ندارن فقط از مغزشون استفاده میکنن ب قول استاد عرشیانفر هر ادم باید توی سه ثانیه میلیاردی پول در بیاره اگه بتونه اون مغزشو هدایت کنه بدون هیچ تلاشی

دقیقا  مردم فقط بلدن آه و‌ناله کنن بیشتر این میلیاردرا چجور دارن روز ب روز پولدارتر میشن مگع ا ...

افرین ، افرین . شما میلیاردی ؟  جسارتا چون خیلی باهوشید پرسیدم