2777
2789
عنوان

با شوهرم بدجور بحث کردم و ......

627 بازدید | 48 پست

با شوهرم بحثمون شد هر چقد اون گفت منم جوابشو دادم فش ناجور بهم دادیم حتی پای خانواده هارم وسط کشیدیم حرفای خیلی بد توهین و تهمت بهم زدیم 

آخرم انقد کش دادیم تا اینکه دست روم بلند کرد و از سرم جوری زد یه قطره خون تو چشمم افتاد 

از اینورم باردارم و انقد گریه کردم و استرس‌ کشیدم

الانم اومدم خونه بابام 

ما ک عاشقانه زندگی می‌کردیم ببین کارمون ب کجا کشید 😔

بخاطر بددهنی هردومون و لجبازی 

به نظرتون چیکار کنم ؟

بذار چند روز بگذره فعلا.. 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقتونودرس کنین.برین پیش مشاور..مرداوقتی اعصبانی هستن نبایدیاهاشون دهن به دهن بشی..ساکت باش وقتی اعصبانیه خودش مشیمون میشه بعدش

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

متأسفم بابت این اتفاق...عزیزم هر دو اشتباه کردید اول اینکه به خانواده هم توهین کردید، باید بهتون بگم که یکی از علتهای اصلی که منجر به جدایی میشه در ایران همین بی احترامی و توهین به خانواده هم هست، و اینکه شوهرتون بسیار رفتار اشتباهی کرده که روی خانم باردار دست بلند کرده، و شما هم که باردارید عزیزم باید حواستون به خودتون باشه نباید می‌ذاشتین اصلا تا این مرحله پیش بره چون شما الان تو شرایط خاصی هستی استرس تا این حد و زد و خورد فیزیکی واقعا برای جنین ضرر داره! 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
میدونه چند روز بگذره بهتر میشیم  اما حرفای خیلیییی تندی بهم زدیم اونا فراموش نمیشن  دیگ ...

من بدبختم دیشب همین احوالات تو رو داشتیم من خودزنی کردم تا تشنج کردم تازه  بهم گفت تخم سگ 😭کره خر😭

هرکی به اسم کاربریم گیر بده خشتکشو پاره میکنم😹 عرضم به حضور مبارکتون بعده سالها خواننده خاموش بودن عزمم رو‌ جزم کردم ثبت نام کنم که کامنت بتونم بزارم کلی تلاش کردم برای ثبت نام تو نی نی سایت ولی تا میشد که بشه، نمیشد! هیییی تکرار کردم تاااا میشد بشه نمیشد😂😭😂😭😂😭😂تاااا میشد بشه مثل دلقکا نیشم باز میشد که موفق شدم ولی یهو نمیشد و میخورد تو برجکم نیش بازم بسته میشد انننقدر تکرار کردم خدا شاهده افسردگی موضعی روح و روان گرفتم😹😹😹…این شد از داستان نام کاربری من که به بدترین اسم ممکن تایید شد پس باهاش شوخی نکنید وگرنه خشتکتون پاره س👎🏼😄 نی نی یار ایکاربری مسخره رو عوض کن لدفا😵‍💫🤕🫤
اخلاقتونودرس کنین.برین پیش مشاور..مرداوقتی اعصبانی هستن نبایدیاهاشون دهن به دهن بشی..ساکت باش وقتی ا ...

دقیقا وقتی خیلییی عصبی میشه باید ساکت شم نمیشم دست روم بلند میکنه قلبم شکسته ازش😥