سلام خانوما شبتون بخیر.همسایه پایینم خیلی اذیت میکنه.به کوچکترین صدا عکس العمل نشون میده.مثلا میگه دوازده به بعد حمام نرید صدای آب اذیت میکنه.یبارماه رمضان بود مجبور شدم ساعت دو شب برم حمام یهو از پایین تو حمامشون همچین جیغ زد ترسیدم با چوب چند تا زد به سقف حمامشون.مثلا پسرم کوچکه خوب پیش میاد یه چیزی از دستش بیفته .از پایین همچین میزنه به سقف دلم میریزه.یهو میبینی ما خوابیم پنج صبح میکوبه سقف .فرداش که میپرسیم چرا زدی بچه میترسه میگه شب خیلی شلوغ میکردید.باور کنید خانوما ما خانواده آرام هستیم اصلا مهمون نداریم سروصدا نداریم.الانم حواسم نبود داشتم ظرف میشستم قابلمه از دستم افتاد زمین شوهرش زنگ زد به شوهرم کلی دری وری گگفت.دیگه بریدم بنظرتون چه رفتاری باید باهاش بکنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من باشم چناااان سر و صدایی راه میندازم ببینم میتونن چه گهی بخورن، بپر بپر انداختن چیز روی زمین کشیدن صندلی، اینجور آدما هرچی رعایتشون کنی پررو تر میشن، اون مرده هس که هیچ صدایی نداره
وای همسایه واحد روبه رویی ما انقد اذیت میکنه حد نداره دوتا بچه داره همش تو راه پله ولو هستن انگار خونه زندگی ندارن جیغغغغ میزنن یکیشونم دم به ساعت در حال نق زدنه اینا یه طرف صدای دادو هوار خود زنه هم یه طرف اصلا براشون مهم نیست ۸ صبحه یا ۱۲ شب جالبه به زنه تذکر دادیم بهش برخورده جواب سلام هم دیگه نمیده والا میبینیم اینا که قصد رفتن ندارن ما خونرو میخوایم بزاریم واس فروش
اینا همه به کنار مدیر ساختمونمون به کنار انگار صاحب کل ساختمونه مثلا یکم مصرف اب واحدا زیاده میره پمپ رو میکشه یا تابستونا نمیزاشت کولر زیاد روشن بزاریم بخاطر آب 🤷🤦
وای همسایه واحد روبه رویی ما انقد اذیت میکنه حد نداره دوتا بچه داره همش تو راه پله ولو هستن انگار خو ...
خواهر باور کن همسایه بغلی من اینطوره ولی تا حالا چیزی نگفتم میگم همسایس حالا اشکال نداره بچه هاش کوچکن.ولی خدا نکنه یه چیز از دست بچم بیفته از پایین همچی میزنه به سقف بچه میترسه☹