2777
2789

مافیای کنکور به چی نیاز داره ب نظرتون و حاضره راجب چ قضیه ای هزینه ی خیلی زیادی کنه تا ضررش جبران شه؟؟ 

اگه بحث کنکورو حذف کنیم و کاری بهش نداشته باشیم و فرض بر این باشه ک، کنکور و مدارس سمپاد هستن ولی مافیای کنکور ضرر میکنه! 

این دفعه از این منظر ب قضیه نگاه کنیم 

اهمیتی نداره حرفتون چقدر درسته،، اولین چیزی ک ب ذهنتون میرسه و حتی ب شوخی هست رو عنوان کنین مرسی

ب خود کنکور تا وقتی  کنکور و رقابت نا عادلانه باشه میتونه پول ب جیب بزنه و در مورد رتبه های اول خالی ببنده وقتی شرط معدل بسه یا هر دانشگاه خودش برا خودش آزمون ورودی بزاره و رقابت عادلانه بشه ک دیگ نمیتونه پول ب جیب بزنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ب خود کنکور تا وقتی  کنکور و رقابت نا عادلانه باشه میتونه پول ب جیب بزنه و در مورد رتبه های اول ...

اون وقت میاد سراغ کتاب کمک درسی راجب امتحانات ورودی دانشگاه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون وقت میاد سراغ کتاب کمک درسی راجب امتحانات ورودی دانشگاه 

اره ولی اندازه کنکور براش پول ساز نیست 

با کنکور میتونه آزمون راه بندازه با کنکور میتونه تستای مزخرف و شر و ور وجمع کن بکنه ی کتاب در پیت 

ولی برا هر دانشگاه باس حساب کتاب شده برنامه بریزه و کتاب درست حسابی چاپ کنه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره ولی اندازه کنکور براش پول ساز نیست  با کنکور میتونه آزمون راه بندازه با کنکور میتونه تستای ...

😂 جدا یه تاپیکی زدم ک انگار فقط منم ک دغدغه مافیای کنکورو دارم و واسه بقیه مهم نیس

😂 جدا یه تاپیکی زدم ک انگار فقط منم ک دغدغه مافیای کنکورو دارم و واسه بقیه مهم نیس

دقیقا

ب خود کنکور تا وقتی  کنکور و رقابت نا عادلانه باشه میتونه پول ب جیب بزنه و در مورد رتبه های اول ...

به شخص یادم موقع امتحانات خیلی از دانش آموز ها تقلب می کردن اینم پس نمیشه معیار سنجش توانایی ها باشه

پول خدا لعنتشون کنه 

فکر ذکرم شده این گند کارایی اینا

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
به شخص یادم موقع امتحانات خیلی از دانش آموز ها تقلب می کردن اینم پس نمیشه معیار سنجش توانایی ها باشه

چ طور سر خ از امتحانا و ازمونا نمیتونن تقلب کنن؟ تقلب میکنن چون انقدر مهم نی مراقبای خوبی هم نی

چ طور سر خ از امتحانا و ازمونا نمیتونن تقلب کنن؟ تقلب میکنن چون انقدر مهم نی مراقبای خوبی هم نی

والا همکلاسی ها من  همیشه تقلب می کردن با این که اتفاقا نترسه سخت گیری داشتیم بعدم دقیقا مراقب ها و سختگیری ها یکسان نیست و این خودش میشا یه ناعدالتی برای خیلی ها 

جدا ازین که معلم هایی داریم که پول می گیرند تو برگه دست می برند پس وقتی باید معدل تاثیر داشته باشه که تو امتحانات هم نظارت و عدالت باشه 

و مهمتر از همه اینا اگر دانشگاه ها به تناسب بازار کار پذیرش داشته باشند اینجوری یه رشته اشباع نمیشه که فقط یک سری رشته خاص تقاضا داشته باشه پس در نتیجه این خانا از پای بس ویران است

والا همکلاسی ها من  همیشه تقلب می کردن با این که اتفاقا نترسه سخت گیری داشتیم بعدم دقیقا مراقب ...

موضوع دومی ک گفتی دیگ خ کلیه بخوام بگم بحث سیاسی میشه

موضوع دومی ک گفتی دیگ خ کلیه بخوام بگم بحث سیاسی میشه

اخه دقیقا بحث کنکور خیلی فراتر از حرف باید کلی پایه و اساس درست بشه تا بگیم اوکی حالا درست شد 

وگرنه با حذفش بازم پر بی عدالتی و منافع برای عده خاص

اخه دقیقا بحث کنکور خیلی فراتر از حرف باید کلی پایه و اساس درست بشه تا بگیم اوکی حالا درست شد  ...

حق 

درست میشه ی روز