2777
2789

سلام 

شبتون بخیر، من یچیزی میگم، ببینید امکان داره به هم ربط داشته باشه؟؟ 

ما چندروز پیش مرغ خریدیم، 

بعد من آوردم خونه ایناروشستم بسته کردم گذاشتم تو فریزر، از همون موقعی که داشتم میشستم احساس کردم بین دوتا از انگشتام خارش داره 

از اونروز دور دوتا انگشتم انگار پینه بسته خیلی میخاره، انگار زخم میشه میسوزه(البته ناگفته نماند اگزمای پوستی ام دارم ولی با اون فرق داره انگار) 

بعد من این مرغ و پختم یبار، دخترم بعد اینکه یه تیکه خورد، گلاب ب روتون اسهال شد 

گفتم شاید دستاش میکروب بوده، خودم نتونستم بخورم ک ببینم منم اذیت میکنه یا نه، تا اینجا به ذهنم نمیرسید ممکنه از مرغ باشه 

بعد دوباره دیروز مرغ پختم، از دیروز طفلی بچم شکم درد شدید و اسهال شده 😔جوری گریه میکنه جیگرم کبابه، نه تب داره نه علائم سرماخوردگی و هیچی نداره، فقط دلدرد و اسهال

خودمم دلپیچه دارم.. 

بنظرتون ممکنه مرغا خراب بوده باشن؟ 

البته تاریخ روز بودن مرغا

حتما خرابت 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش نده خودت هم نخور حتما هم ببرش دکتر شوخی بردار نیست واقعا 

ن دیگ تو غذاها استفاده نکردم 

فقط مونده بودم معطل ک میتونه از مرغ باشه 

یا طبق معمول از این ویروس جدیداست