2777
2789
عنوان

خانما بیاید ، حالم خوب نمیشه😔

327 بازدید | 40 پست

سلام شبتون بخیر ، خانما من چن روز پیش با نامزدم دعوا کردم اونم تو پادگان شیفت بود ، گفت یه کلمه دیگه هم بگی این اسلحه رو خالی میکنم تو سرم ، کلا اینجور کاراش زیادهدهمیشه میگه میرم خودمو بندازم پایین سر یه حرف کوچیک ،اون شب از بس گریه کردم و ترسیدم پاهام قفل کرد .

همه چیزش خوبه فقط این اخلاقش از اول بوده  ، از بس گریه کردم حس میکنم افسردم ، دوسش دارم ولی احساس خفگی دارم .چیکار کنم ؟😔

میدونه من حساسم رو مرگ همیشه تو بحثا میگه خدا منو بکشه در حالی که من چیزی نمیگم ، بحث هم یه بحث ساده هس ، الان طوری شده که کم ترین اشتباهاتشم برام بزرگ میاد همش ازش ایراد میگیرم و دلم پره هی میزنم زیر گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، شاید یه مقدار عدم ثبات خلق یا مود پایین داره، زیاد این حرفارو تکرار میکنه؟؟ مثلا تو دعواها، 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

نامزدت خیلی بچس و فقط داره تهدیت میکنه 😕

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
سلام، شاید یه مقدار عدم ثبات خلق یا مود پایین داره، زیاد این حرفارو تکرار میکنه؟؟ مثلا تو دعواها،&nb ...

اره خیلی ، بحث کوچیک و بزرگم فرق نداره داد و بیداد میکنه و این حرفارم میگه

چندسالشون هست؟

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
حتما مشاوره برو خودش هم نیومد فعلا تنهایی برو ببین باید چجوری با این رفتارش کنار بیایی 

با مشاور صحبت کردم ، گفت کارش چون شهر دیگس و سخته باید نازشو بکسی با محبت باهاش حرف بزنی ولی از بس گریه کردم عذاب کشیدم نمیتونم محبت کنم

زیاد از راه دور تلفنی صحبت میکنید بهش گیر ندید، اما در رابطه بااین رفتارش اگر که فکر میکنید افسردگی یا عدم ثبات خلق یا مشکل زمینه ای دیگه بالحاظ روحی نداره و صرفا این ابزار استفاده می‌کنه تا شما تسلیم شی، این رفتارش نباید تقویت بشه، فعلا دهنتون درگیر نکنید موضوع زیاد حساس نکنید، همین. 

زیاد از راه دور تلفنی صحبت میکنید بهش گیر ندید، اما در رابطه بااین رفتارش اگر که فکر میکنید افسردگی ...

اره زیاد صحبت میکنیم ، بهش میگم که زیاده به ضررمونه میگه ن دلم تنگه نمیتونم به کم قانع بشم

با مشاور صحبت کردم ، گفت کارش چون شهر دیگس و سخته باید نازشو بکسی با محبت باهاش حرف بزنی ولی از بس گ ...

خودتون اذیت نکنید، بالاخره این دوره تموم میشه، به خودتون فشار نیارید عزیزم زیاد، گریه زیاد چرا آخه..