2777
2789

یه عده هستن که ادم حس میکنه سوالاشون به خاطر کنجکاوی بیمورد ویا حتی استفاده کردن برای سرکوفت ویه جورایی تحقیره .این جور جاها چجوری بپیچونیم دیگه تکرار نکنن 

بحث عوض کن 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا مت خودم خواهرم چندین ساله ازدواج کرده دختر بزرگ داره ولی شرایط نداشتن خونه بخرن .خانواده همسرم هی راجع به خونه اش میپرسن .مثلا خونشون کجاست هنوز اجاره است .یکی ازافراد نزدیکشون هردفعه منو میبینه میپرسه خونه خواهرت هنوز نزدیک شماست عوض نکرده هنوز اجاره است راستش حس میکنم میخواد بگه اره مثلا خونه ازخودشون ندارن ویه جورایی حس سرکوفت وتحقیر 

بگو چطور مگه؟ 

اگر گفت هیچی همینطوری

بگو آخه چندبار پرسیدین تا حالا می خواستم بدونم دلیلی داره که اینقدر این مسئله براتون مهمه؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اینجا یه کاربر یه نظر خیلی خوب داد

گفت مثلا پرسیدن ازتون چرا بچه نمیارید یکم من من کنین یا بپیچونین و مسخره بازی کنین که مثلا بعد یهو بگین راستی حالا که اینو پرسیدی منم یه سوال دارم بعد ببندینش به سوالهای شخصی که درس عبرت بشه واسش

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....

یا هم توپ رو بنداز تو زمین خودش.

بگو راستی میخواستم از رنگ موت بپرسم یا لباس و هرچیز دیگه ای 

اگه باز دوباره پرسید بگو چطور مگه چرا انقدر پیگیری برات مهمه؟

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

من از این به بعد فقط میخوام طرف نگاه کنم بعد بگم خب وبعد بحث رو عوض کنم

حداقل طرف بفهمه دفعه بعد نپرسه

البته بعضی ادما باید رک بگی خوشت نمیاد میپرسه

برای هرکی متفاوته

یا بعصی سوالارو باید راجب خود طرف واطرافش بپرسی غیرمستقیم بفهمه درست نیست

به بعضی هام باید بگی خیلی مشتاقی بدونی اگر پرو بود گفت اره باید باخنده بگی نمیگم تا همچنان از فضولی بمیری

روی هرکی یچی جواب میده خخخ