2777
2789

میشه کمکم کنین نظرتون و تجربیاتتون رو بگین.

اگر مبل روشن دارین و بچه کوچیک دارین اذیت میشین زود چرک و کثیف میشه؟

من دلم میخاد روشن بخرم مثلا کرم  یا نسکافه ای و ..

حس میکنم رنگ فیلی و طوسی خونه رو خفه میکنه فرش و مبل ..

شوهرم میگه بخاطر بچه رنگ روشن نخریم .

با کاور مبلم کاملا مخالفه  

نمیدونم چی انتخاب کنم رنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبل و فرش من کرمی هس بخدا دخترم به روزی انداخته که نگووو هرچی دستش میاد میریزه انقد تاکید می‌کنم اما کوچولو هس زیاد متوجه نمیشه آدم هردیقه هم نمیتونه که بده قالیشویی یا مبل شویی! کاش هیچ وقت کرم میگرفتمم

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

مبل و فرش من کرمی هس بخدا دخترم به روزی انداخته که نگووو هرچی دستش میاد میریزه انقد تاکید می‌کنم اما ...

کاش هیچ وقت کرم نمیگرفتم! 

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

من مبلم کرمه با اینکه پارچه انداختم ولی باز سایه انداخته چرکی شده انگار مدام دست دخترم میشورم میگم کثیف نشه ولی یا اب میریزه یا همش روش میپره با چی تمیز میشن برق بزنه؟کسی میدونه؟

مبل و فرش من کرمی هس بخدا دخترم به روزی انداخته که نگووو هرچی دستش میاد میریزه انقد تاکید می‌کنم اما ...

ای خداااا......

حق داری واقعا 

اگر الان بجای من بودی توروخدا بگو چه رنگی میخریدی ۳روزه  میگردم مغزدرد گرفتم

ای خداااا...... حق داری واقعا  اگر الان بجای من بودی توروخدا بگو چه رنگی میخریدی ۳روزه  ...

ببین من مبل‌هام سلطنتی هس و کرم رنگ

اگه میگم کاش رنگ طوسی میگرفتم راحتی از چسترها

ای خداااا...... حق داری واقعا  اگر الان بجای من بودی توروخدا بگو چه رنگی میخریدی ۳روزه  ...

راحتی میخای بخری؟

منم رنگ روشن خیلی  دوس دارم ولی رنگ‌روشن نمیگیرم‌ نمی تونم‌تحمل کنم کثیف شدنش رو تمیز کردن موا ...

عزیزم چه رنگی بنظرت خوبه ک هم  روشن باشه و دلگیر نباشه هم کثیف نشه زیاد مثل کرم

من باشم اگر روشن دوست داشته باشم حتما میخرم چون آدم که نمیتونه مدام هزینه کنه وعوض کنه.منم فرش ومبلام روشنه مثل گل هستن چون روفرشی و رومبلی میندازم همیشه چون دوتابچه هام چهار ساله و دوسال ونیمه هستن 

ببین من مبل‌هام سلطنتی هس و کرم رنگ اگه میگم کاش رنگ طوسی میگرفتم راحتی از چسترها

منم راحتی خیلی دوسدارم خیلی ...

اما چون خونه بزرگه میخوام مبل فرانسوی بخرم که یه خورده نما بده ب خونه و شیک باشه !

یه دستم ال  دارم میزارم  گوشه خونه