2777
2789

درسمو میخونم خوب پیش میره

با این قسمتش مشکلی ندارم

مشکل من این قانون تاثیر قطعی معدل کوفتیهههه🥲😑

من معدلم داغونه

چون اون موقع کسی مهم نبود براش نمرات نهایی

تموم انرژی رو برا کنکور میذاشتیم

دیگه دارم از استرس میمیرم

خرداد باید برم ترمیم معدل

بعد من دیپلممو یه شهر دیگه گرفتم،و شنیدم برا ترمیم باید بری شهری ک دیپلم گرفتی امتحان بدی...

یعنی تو خرداد و موقع جمع‌بندی هی باید تو راه باشم😭

درد دیگه ام تاثیر قطعیه معدله

چندین هزار (اخرین امار ۳۰هزار تا به الان) معدل خالص ۲۰ای داریم،دیگه از ۱۹.۹۹ تا مثلا ۱۹.۵۰ ای ها هم بماند...

یعنی عملا اینا از همین اول ۴۰ درصد کنکور رو دارن🙂

سال ۹۴ اینا اجرا شد این تاثیر قطعی(تازه اون موقع ۲۵ درصد بود) حق خیلیا ضایع شد

پس یعنی من امتحانمو در بهترین حالت ۱۹.۵ بگیرم همشو باز کلی عقب میفتم...

عمومی هم نیس قراره یه اختصاصی وحشتناک داشته باشیم

از اون طرف یه عده خدا نشناس الکی وعده میدادن لغو میشه مثل نادری...

دارم میمیرم کاش پارسال پرونده کنکور رو بسته بودم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نهایی ریدم همشون در حد 12 بود میخام ترمیم کنم نهایی ولی واقعا نمیفهممم معدل نهایی 18 تو رتبه کنکور چ تاثیری داره مثلا اگ رتبم 1000 باشه کمترش میکنه؟

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

منم مثل شما بااین حال ک تازه میخوام شروع کنم ینی با تاثیر قطعی نمیتونیم قبول شیم😔😔😔

چی بگم والا خود عباسپور گفت یه عده باید به رشته های متوسط قانع باشن

این یعنی حذف قشر متوسط و ضعیف جامعه💔

من نهایی ریدم همشون در حد 12 بود میخام ترمیم کنم نهایی ولی واقعا نمیفهممم معدل نهایی 18 تو رتبه کنکو ...

نه شما مثلا درصد بالا میزنی اگ فقط خود درصدای کنکورت ملاک بود ترازت بالا بود و رتبه بهتری میداد ولی وقتی معدلت کمه و ۴۰ درصد تاثیر داره میاد ترازتو میکشونه پایین خیلی و در نهایت رتبت زیاد میشه😭

نه شما مثلا درصد بالا میزنی اگ فقط خود درصدای کنکورت ملاک بود ترازت بالا بود و رتبه بهتری میداد ولی ...

وای🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️کم استرس داشتم دیگ باید استرس اینم بکشم 

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

تو چقدر فکر میکنی

کی میدونه چند ماه دیگه ما زنده ایم یا مرده که بخوایم توی فکر اون سی هزار نفر باشیم

به نظر من به همین راحتی ها هم نیس مطمئنا معدل های پایین مثل۱۸به بالا هم شانسی دارن برای رشته های تاپ

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد....