2777
2789
عنوان

کاش می‌فهمید بعد اون چی به سرم اومد

1563 بازدید | 88 پست

اولین کسی بود که توی یه نگاه عاشقش شدم توی امضام همه چی رو گفتم به قدری دوسش دارم که با اینکه خیلی بهم بدی کرد اما بازم میخوامش کاش می‌فهمید بعد اون چقدر اذیت شدم روانی شدم چقدر حال روحیم خراب شد از ته دل نخندیدم هرچی درد و مرض استرس و عصبی رو گرفتم که فکر کنم هزار تا دکترم خوبم نکنن مگه فقط خودش حالم و خوب کنه  هیچ‌وقت نمیبخشمش کاش اینارو میفهمید

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

دوست داشتن زیادی هیچوقت خوب نیست🥲

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتن زیادی هیچوقت خوب نیست🥲

اره ولی دست خود آدم نیست

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
عزیزم عشق یک طرفه یه بیماریه برو دکتر‌ خوب میشی 

پول دکترم ندارم😐

مردا کم پیش میاد عاشق یکی بشن 

ولی اگه عاشق طرف باشن دیگه تا ته خط با طرف هستن

ولی اگه عاشق دختره نباشن براشون حال و روز دختره فرقی نمیکنه اگه عاشق یه مرد شدی نباید بهش بگی جنبه ندارن براشون مهم نیست

انشالله یکی دیگه صاحب قلبت میشه❤

سالهای بعد متوجه  میشی که چقدر ب خودت ظلم کردی.

این همه عاشق و معشوق بهم رسیدن و بعد ی سال جداشدن.

همچی از دور قشنگه....از دور زیباست...تا نداری برای ب دست اوردنش تلاش میکنی...

داری خودتو اذیت میکنی واسه کی واسه چی...

بیخیال همچی شو.رها کن....فقط و فقط خودت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین فردا روز به خاطر این آدم کلی درد روحی و جسمی میگیری و یه سوال از خودت بپرس 

ارزشش رو داره؟

یادت میکنه؟

دیگه خود دانی 

ولی با حرفت موافقم کاش اونایی که قسمت ما نیستن خدا هیچ وقت سر راهمون قرار نده

برا ما دقیقا همین بود  با این تفاوت ک ما جفتمون آتیش گرفتیم 

عکاس شب عقدش  بودم . و  آتیش گرفتم و سوختم .... با لبخند انجام دادم   و تو هیچ عکسیش نخندید و بغض ب جا گلوش تو صورتش بود 

بقیه مراسمات شرکت نکردم و آتیش میگرفتم و میسوختم و قرص اعصاب میخوردم ... و واییی و وای تو ۳ ماه ۱۰ کیلو  کم کردم شدم ۵۰ کیلو 

تصور همین چیزایی ک گفتی بغلش بوسش ، واییی بدنش بوش همش مال کس دیگه شد 

آب هم نمیتونستم قورت بدم ۱۱ ماهه من میسوزم و تمومی نداره ... اونم حالش بده و میسوزه 

منم هییییچ وقت خوب نمیشم . قسم میخورم .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب چرا با کس دیگه ای ازدواج کرد 

مجبور شد عزیزم ب جز چرای این هر سوالی باشه با دل جواب میدم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر