2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه.........

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به نامت کنه البته نظر شخصیه منه. همسر منم ماشینشو عوض کرده ولی بدون اینکه من ازش بخوام به نامم زده فقط برای اینکه ثابت کنه دوسم داره. شما که ماشین مال خودتونه اگه قرار به ارتقا باشه و بیشتر دست ایشون باشه پس بهتره حداقل به نام شما باشه
خدایا شکررررت
بنظر من که کارشوهرت درست نبوده.به قول خودت اگه بعدهاقراره به تو بده پس الان به نامت کنه.چه کاریه دوباره کاری بشه
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.
مگه قراره چند سال زندگی کنین که بخاطر یه موضوع مالی دل عزیزترین فرد زندگیتو میشکونی چه فرقی میکنه ماشین به نام شما باشه یا نه؟
خدایا بابت همه نعمت هایی که بهم دادی ممنونم خدایا مراقب نی نی توی دلم باش خدایا سالم توی بغلم بذارش خدایا همه منتظرا رو زودی مامان کن
مگه قراره چند سال زندگی کنین که بخاطر یه موضوع مالی دل عزیزترین فرد زندگیتو میشکونی چه فرقی میکنه ماشین به نام شما باشه یا نه؟
خدایا بابت همه نعمت هایی که بهم دادی ممنونم خدایا مراقب نی نی توی دلم باش خدایا سالم توی بغلم بذارش خدایا همه منتظرا رو زودی مامان کن
اتفاقا کار شما درست نبوده کافیه خودتو بذاری جای اون! با این حرفت در واقع بهش گفتی که بهش اعتماد نداری
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما
وقتی از الان داره اینجور میکنه خب بعدا هم به نام نمیزنه دیگه
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه