2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم تو گوگل زده سوره احزاب هرکی بخونه بختش باز میشه همینو بخونم کافیه؟

بله البته بنویس بزار تو یه شیشه بزار کنج کمدی چیزی کسی نبینه

و اینم میگم بهت غد بودنت رو کنار بزار عزیزم برا خودت بهتره و اینکه هر کاری میخوای بکنی احساس ترس داری که قراره چه برخوردی بشه شاید قبول نکنی ولی همینه

هفت بار ایت الکرسی رو همراه یکبار چهارقل روی اب بخون به نیت باطل سحر و گشایش بخت باهاش حموم کن 

اینم یه هدیه از طرف من 

موفق و موید باشید

بله از عمو زاده ها انگار

اسی اسمش محمده؟

کی میاد خواستگاری

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اسی اسمش محمده؟ کی میاد خواستگاری

اسی عزیز دلم اینم لطفا جواب بدین ممنونتون میشم بطف میکنی

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
منم بگو در مورد زندگیم و ایندم

توقع بیشتری ازت دارن اط اعیان با توجه به فهم و شعورت

گاها لجبازی میکنی و کنایه میزنی 

در حالی از ته دلت نیست و واقعا جودی که نشون میدی نیستی

هنوز خیلی واقعی به زندگی نگاه نکردی 

سعی کن برنامه ریزی کنی مهم تر تصمیم بگیری 

تغییر رویه تو زندگیت به خواسته هات میرسونت 

حواست به مامانت باشه

توقع بیشتری ازت دارن اط اعیان با توجه به فهم و شعورت گاها لجبازی میکنی و کنایه میزنی  در حالی ...

اسی از من چی حس میکنی از اینده م چی 

توقع بیشتری ازت دارن اط اعیان با توجه به فهم و شعورت گاها لجبازی میکنی و کنایه میزنی  در حالی ...

عزیزم منم بگو ازدواجم کیه ؟و چطور میبینمش

میرسد از جانب خدا مصلحت هایی ک ارزویت بود قول قول 😍❤
یه کاری داری دنبال راه حل بهتری باش شاید به دو اسم صداش کنن یا دو اسم داشته باشهکلا زود متاهل میشی

ممنونم دستت دردنکنه

اکه وقت داستی اینم جواب بده 

از خودم چی حس میکنی از اینده م چی

بله البته بنویس بزار تو یه شیشه بزار کنج کمدی چیزی کسی نبینه و اینم میگم بهت غد بودنت رو کنار بزار ...

ببخشید یعنی صد لیتر این چیزا آب جدا بزارم تو یه لگنی چیزی بعد آیت الکرسی بخونم روش و باهاش حموم کنم یا فرقی نمیکنه رو آب گرم کن هم میشه خوند