2777
2789

دقیقا یکسال پیش فهمیدم بهم خیانت میکنه با زن شوهردار دوست، یه مدت دعوا داشتیم و قهر و اعصاب خردی، به خاطر بچه‌هام بخشیدم ولی واقعا نمیتونم فراموش کنم، گاهی مثل امشب مثل خره میفته به جون مغزم و همه افکارمو میریزه به هم؛ حالم بد میشه، نمیخوامش ولی میترسم از عاقبت بچه‌هام، نمیخوام آینده شون خراب بشه، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی طلاقتو بگیر زندگیو برا بچه هات فراهم کن ،بخاطر گناه پدرشون بچه ههتو نابود نکن و کینه نگیر از بچت کاری ک پدر من میکنه رو تو نکن 🥺🙃

ببین اگ بمونی همین حال بدی ک داری نابودت میکنه یا ناراحتی عصاب میگیری ،یا ....

سرنوشت خونواده من اینطور بوده نزار برا تو بچه هات تکرار 

فقط به خاطر اونا زنده ام، ولی بعضی اوقات دلم میخواد برم، هیچ وقت نبینمش

درکت میکنم ولی باید خودت درست کنی که انقد عذاب نکشی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

از من میشنوی طلاقتو بگیر زندگیو برا بچه هات فراهم کن ،بخاطر گناه پدرشون بچه ههتو نابود نکن و کینه نگ ...

اخه دوتا پسرن، میترسم نتونم به تنهایی تربیتشون کنم، حداقل واسه بچه‌ها پدر خوبی بوده، و هست دلم گرفته

هر مردی در اولین فرصتی که پیدا کنه خیانت میکنه اینجور نیست که از این جدا بشی و با پسر پیغمبر ازدواج کنی. اگر میدونی تحملش رو نداری جدا شو در غیر این صورت بزن به بیخیالی و به خودت برس هر چه قدر به مرد بی محلی کنی بیشتر بهت میچسبه

سال اول بعد ازدواجم تو گوشيش ديدم به يه زن پيام داده بهم زنگ نزن فقط اگه حوصله س ك س داري بيا خونم 

اون روز زندگي برام تموم شد با كلي دعوا و گريه گفت گوشيم دست دوستم بوده ميدونستم دروغ ميگه خودمو زدم خريت موندم چون دوسش داشتم 

هي تكرار شد 

هي چت 

كلي قسم و قران خورد كه من نيستم اينستام هك شده پيام ندادم من 

٥سال خودمو گول زدم بخاطر دل احمقم 

تهش بعد ٥سال ديدم با دختر عمشم هست 

شمال رفته بود با دوستاش زنم اونجا بود 

باز قسم خورد خيانت نكردم هك شدم 

شمال رفتم اما نميدونستم زنم ميارن فرداش برگشتم 

جدا شدم ١سال از طلاقم ميگذره هنوز دوسش دارم دلتنگشم 

هنوز با ديدن عكساش تو دلم خالي ميشه عشق يه طرفه به درد نميخوره 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خیانت اینه ی زخم باز میمونه اگ درمانش نکنی عفونت میکنه و اخر سرم میکشتت حتما برو مشاور

دقیقا ،منم همینو گفتم پدر من بخاطر خیانت مامانم منو برادرام و اذیت میکنه ک میگه از اون مادرین 

من حق و به پدرم دادم موقعی ک متوجه شدم ولی پدرم از این ماجرا سواستفاده میکنه سرکار نمیره از لحاظ مالی سواستفاده میکنه خیلی آزار روانی میده و میزنه 

من بچه بودم چه گناهی داشتم اخه ،توروخدا بچه هاتون تو دعوا ی زندگیتون نکشین وسط بعضی موقع ها طلاق بهترین راه نجاته ،بچه ها هم اینطور ارامش دارن ،خودتون گول نزنید بخاطر زندگی بچتون میبخشین ولی هنوز تو دلتون فراموش نکردین