2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من میخوام برم ،چرا پشیمونی؟میشه عکس بزاری؟

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
فیبروز زودترپاک میشه و رنگی زدی؟روشن باشه سرسه ماه میره تیره ۶ماه..مگ ب اسم فیبروز ابروهاتومیکروکرده ...

گلم کدومش بهتره فرقشون چیه وماندگاری کدوم بیشتره،من میخوام ابروهام شبیه هم بشن طبیعی دوس دارم

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
نه بابا یه یکسال نمی‌کشه عکسشو بده ببینم من خودم تاتو کار میکنم 

اصلا بهم نمیاد

اعصابم خورد شد باآب شستم

تو کمرنگ شدنش تاثیر داره؟امروز زدم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست:)
گلم کدومش بهتره فرقشون چیه وماندگاری کدوم بیشتره،من میخوام ابروهام شبیه هم بشن طبیعی دوس دارم

فیبروز خوشگل تره طبیعی تره  خیلی ظریف کارمیکنن..ولی زود میره ماندگاریش کمه ..میکروام قشنگه ب شرط اینکه خودت ابروهات مو داشته باشه ک طبیعی دیده شه این دیگ ماندگاریش بالاس یه سال بلکم بیشتر..

اصلا بهم نمیاد اعصابم خورد شد باآب شستم تو کمرنگ شدنش تاثیر داره؟امروز زدم

اصلا اب نباید بخوره ممکنه عفونت کنه.. اولش تیره هیت بعدش کمرنگ میشه منم زدم خیلی دوسش دارم اولش تیره شده بود منم میگفتم نه چه غلطی کردم ولی الان مبخام ترمیمم هم برم