2789
عنوان

اوایل شروع شغلتون خراب کاری کردید؟

622 بازدید | 20 پست

من کاری رو تازه شروع کردم تو محل کار هنوز یکم گیج میزنم واسه همین اضطراب میگیرم الکی بیخودی همش فکر میکنم از بقیه خنگ ترم شما هم اینجوری بودید یا من فقط اینطوریم؟ شروع هر چیزی برام مثل غوله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه همینن اولش که اونم بخاطر بی تجربگیه.هر چی روزا بگذره تجربه ت میره بالا و اعتماد بنفست بیشتر میشه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم الان تو شروع کارمم ولی خداراشکر همین الان خوب خودمو جا انداخدم و اعتمادشونو جلب کردم 

سوال که دارم ومیپرسم از بقبه اینکه ایرادی نداره ولی خرابکاری نه خداراشکر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من اوایل طرحم یه اتفاق افتاد که هنوز بهش فکر میکنم گریم میگیره 

مریض سی پی از شده بود و کلا تموم کرده بود 

من قرار شد برم نوار قلبش رو بگیرم 

هر چی منتظر شدم دیدم خطوط صاف نمیشه جیغ جیغ که مریض نبض داره زندست 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

نگو اثر اون داروها بوده . 

خلاصه  سر پرستار باهام لج کرد مریضی که داشت می‌رفت سرد خونه بر گردوند مانیتور کرد 

دیدیم تموم کرده 

آبروم رفته بود تا مدت ها مسخره میشدم از طرف همه حتی نیروهای خدمات 😂😂 

نگران نباش این چیزا طبیعیه

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

من یبار شاغل بودم منشی شدم خودم تنها بودم تو محل کار صاب کارمم مرد بود انقد گیج بازی در میاوردم اون فقط میخندید بعدشم بهم میگف تو اگه ازینجا رفتی بازم بیا اینجا ی سری بزن از کصخلیم خوشش اومده بود💔😐

من اول انقدر انگیزه داشتم و ذوق و شوق به خرج میدادم خیلی خوب شروع کردم ولی کم کم الان دیگه اون اشتیاق رو ندارم 

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه