2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت خودتو درگیر این چیزا نکن که فقط سیاهی و بدبختی وارد زندگیت میشه . همیشه از خدا خودش بخواه که بدون اجازه اون هیچ برگی از درخت نمی افته

میشه یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستید
هیچوقت خودتو درگیر این چیزا نکن که فقط سیاهی و بدبختی وارد زندگیت میشه . همیشه از خدا خودش بخواه که ...

دقیقا😘

من اعتقادی ندارم و باور ندارم اما واسه یه سریا ک مخالفت بابام با عشقمو میگم ب من ای پیشنهادو میدن نمیدونم واقعا چیکار کنم 

دقیقا😘 من اعتقادی ندارم و باور ندارم اما واسه یه سریا ک مخالفت بابام با عشقمو میگم ب من ای پیشنهاد ...

زندگی که با جادو درست بشه بدرد نمیخوره .

واقعا مگه چی میشه میشه یه خورده تو ضیح بدی ممنونم.

فقط می دونم جادو جنبل رو از افراد ساحری که با اجنه در ارتباطن می گیرن که البته ارتباط با اجنه هم حرامه 

منم مادر شوهرم رفت برام گرفت و بعدم چون من اهل نماز شب بودم با واسطه از طرف امام زمان بهم گفتن و بهم اثر نکرد و بهم گفتن اگه نناز شب نخونی و بخوای هر چی دلت می خواد رو شوهرت برات بخره باید جادوی اون اثر کنه بهت و خدا را شکر تا الانم اثر نکرده و بدون نماز شب چیزی از مال دنیا از خدا نخواستم  اتفاقا خودش بد جوری بدبخت و گرفتار شد شوهرش زن گرفت و ... و اتفاقا سر سال که این کارو برام کرده بود باهاشون رفتم مسافرت و جلوی من هم چین دعوا کردن که بیا و ببین بدجوری خدا حالشو گرفتو جلوم ضایع شد به خاطر ذات خرابش 

خدا را شکر مجبورم نماز شب بخونم و اتفاقا اون طوری گناه نمی کنم خیلیییی خوبه  

زن عموی من رفته سراغ این کارا و ف ال قهوه و از این چرت و پرتا ولی اول از همه هم خودش بدبخت و گرفتار شد زندگیش به هم خورد و هر چی التماس عموم می کرد که دوباره بیارتش قبول نمی کرد و الانم عموم زن جدید گرفته و تمام 

زندگی که با جادو درست بشه بدرد نمیخوره .

زندگیا رو خراب می کنن تا درست 

آسیب میزنن به بقیه نه که کار خوب باهاش بکنن

اگرم دلتون می خواد که زندگیاتون درست بشه از خدا کمک بخواین و از قرآن واقعا حاجت میده و خواص آیات و سوره اای قرآن آدمو انگشت به دهن میذاره

از شهدا و انبیا و ائمه کمک بخواین کمکتون می کنن خصوصا امام حسین

فقط می دونم جادو جنبل رو از افراد ساحری که با اجنه در ارتباطن می گیرن که البته ارتباط با اجنه هم حرا ...

من چرا دیگه نه به دعا نه به جادو .ببخشید رک حرف میزنم حتی به نماز وروزه و‌....اعتقادی ندارم .چرا .چم شده .

من چرا دیگه نه به دعا نه به جادو .ببخشید رک حرف میزنم حتی به نماز وروزه و‌....اعتقادی ندارم .چرا .چم ...

ایشالله بزرگترین مشکلت با یه معجزه حل بشه و بازم اعتقادات برگرده 

من چرا دیگه نه به دعا نه به جادو .ببخشید رک حرف میزنم حتی به نماز وروزه و‌....اعتقادی ندارم .چرا .چم ...

خوب باید اول بری سراغ قرآن و مطالعه اش کنی و معجزات علمی موجود تو قرآن رو مطالعه کنی تا ایمان بیاری بعدش این کارا رو می تونی انجام بدی به راحتی و خودت متوجه میشی بدون نماز و بدون روزه نمی تونی راه خدا رو بری یعنی نمی تونی یاد خدا باشی و گناه می کنی و نمی تونی تقواتو حفظ کنی

بگو تا دعات کنن اگه لقمه ات حلال باشه دلت میره سمت خدا و به قرآن و نماز و کلا ارتباط با خدا علاقه مند میشی

خودتم صلوات زیاد بگو 

معجزات علمی علاوه بر قرآن تو احادیث هم خیلی زیاده