rahhhhhha مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 عنوان بیاین از ارزوتون بگین | مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 21 پست اولین آرزو وخواسته تون از خدا چیه ک فکر میکنین اگ انجام بشه خوشحالترین آدم روی زمین میشین ...بیاید برا آرزوهای دوستامون نفری ۵ تا صلوات بفرستیم 1401/10/26 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 سلام از طرف کسی ک دوسش دارم ی پیام بیاد واسم😍😍😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم ... انشالللللللا برات دعا میکنم
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 یک همسر خوب سر راهم قرار بگیره که مثه خودم باشه:) اما اینکه بگم خوشبخت ترین ادم رو زمین میشم ... اره ولی همسر خوبم خودش خیلی خیلی خوشحالی داره ک خیلی از سختیا رو کنارش میشه فراموش کرد
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 اینک خونه دار بشیم و بعدش بچه دار بشیم و پولمون زیاد بشه هرکی دعام کرد لایک کنه دعا کنید از این مستا ... انشالا گلم از ته دل برات دعا میکنم عزیزم ... میدونم واقعا ک این اتفاقا بیفته شما خیلی خوشحالتر میشین از خدا میخوام چیزایی ک الان خوشحالتون میکنه بهتون بده
nnnnj عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 481 اره ولی همسر خوبم خودش خیلی خیلی خوشحالی داره ک خیلی از سختیا رو کنارش میشه فراموش کرد اوهوم خیلی خوبه امیدوارم قسمتم بشه حالا پیامبرم نمیخام ولی لاقل وجدان و انسانیت داشته باشع:)
rahhhhhha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 351 اوهوم خیلی خوبه امیدوارم قسمتم بشه حالا پیامبرم نمیخام ولی لاقل وجدان و انسانیت داشته باشع:)& ... انشالا عزیزم همه چیو ب خدا بسپار فقط ....خیلی خیلی صبر خوبه تو این مواقع و نتیجه ش رو میبینی
nnnnj عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 481 انشالا عزیزم همه چیو ب خدا بسپار فقط ....خیلی خیلی صبر خوبه تو این مواقع و نتیجه ش رو میبینی ان شاءالله...منم منتظر معجزه خودشم:)