2777
2789
عنوان

النگو دونه ای چنده؟

300 بازدید | 10 پست

میخوام کادو بگیرم برای سر عقد. یه النگو که پرپری نباشه و خیلی هم سنگین نباشه ولی جنس خوب باشه که زود نشکنه و خوشگل باشه چقدر درمیاد؟ 

خودم نمیتونم برم بخرم. باید پولشو بفرستم خودشون بخرن. چقدر بفرستم خوبه؟ 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

هشت تومن سایز دو

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یدونه گرفتم باریکه ولی توپره ۱۰ میل شد تقریلا همین حدود قیمتا ۱۰ میلیون چیز پهن تر ک توش پر ...

میخوام تو پر باشه که نشکنه. خیلی هم نازک نباشه. چقدر به نظرت؟ 

میخوام تو پر باشه که نشکنه. خیلی هم نازک نباشه. چقدر به نظرت؟ 

خیلی گرون شده جدیدا

من پشت ویترین یچی دیدم خوشم اومد رفتم گفتم بیارش اورد یعنی شبیه مو بود من ک ظریف پسندم گفتم اینکه یبار دستم کنم میشکنه ۳ تاش ۱۸ میلیون میشد

خیلی گرون شده جدیدا من پشت ویترین یچی دیدم خوشم اومد رفتم گفتم بیارش اورد یعنی شبیه مو بود من ک ظری ...

پس همون دوازده میدم. نمیدونم سایزش شاید یک نباشه دو اضافه بذارم بابت سایزش. مرسی عزیزم.