2777
2789
عنوان

از زندگیم نا امیدم...

222 بازدید | 9 پست

از خودم نا امیدم...

تا الان که ۲۷ سالمه هیچی از این دنیا ندیدم...‌ اطرافیانم مخصوصا خانواده خودم همه چیزمو ازم گرفتن... 

دلم از خیلیا شکسته...... تنهام... خسته ام...

هیچ وقت اونی که می خواستم نشد... هیچچچ وقت  حتی یه بار!

هر شب قبل خواب با خودم می گم ای کاش دیگه صبح بیدار نشم.... ولی بیدار میشم و میبینم هنوز زنده ام

نیایین بگه مگه چی شده و چرا نا امیدی و درست میشه...

خب من بدبختم دیگه مگه بدبختی شاخ و دم داره... هیچ خوشی تو زندگیم ندیدم و تمام

خیلی در حقم ظلم شده

هر چی خدارو صدا زدم که خواسته هامو بهم بده نداد...

الانم هر چی صداش می زنم که حداقل منو بکش راحتم کن بازم نمی شنوه

اصلا دیگه به همه چی شک کردم

به این دنیا و اون دنیا به هیچ کدوم دیگه اعتقاد ندارم...

یه چند وقتی هم هست به خودکشی فکر می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی فرصت دیگه به‌ خودت بده, مثلا ی سال ,, ولی اینبار فقطو فقط رو خودت حساب کن, بگو من میتونم , دستتو بزن زانوت بلند شو, تو قوی هستی فقط اعتماد به نفستو از دست دای, اینبار تیکه کن به شونه ها خودتو از اول زندگیتو بساز هر انچه مد نظرته, اول به خودت برس بعد کلاس ورزش ثبت نام کن موسیقی نقاشی یکم که فکرت ازاد شد برو سر کار, پول بهت قدرت میده, اگه نتیجه نگرفتی اونوقت به خودکشی فک کن, فقط شک نکن توو از مشکلات خیلی خیلی قویتری

وای دقیقا مثه من 

تا وقتی دانش اموز بودم استرس درس و مدرسه روانیم میکرد

بعد اون هی به مرور چاق شدم همش باید نگران این میبودم کم بخورم هر کی ام میرسید بم میگف رژیمی رژیمی منم مجبور بودم بگم اره بعدم میگفتن نهههه تو که اصن چاق نیستی یه کوچولو تپلی ولی رژیم بگیر خوب میشی

دانشگاهم که رفتم و تموم شد باز تنهایی و استرس و بدبختی

گفتم درسم تموم میشه حالم خوب میشه نشد 

رفتم سرکار حالم خوب نشد

از کار اومدم بیرون باز حالم خوب نشد

دوست پسر داشتم حالم خوب نشد

تنها شدم باز حالم خوب نشد

کلی خرج کردم اتاقمو اون جور که میخواستم چیدم حالم خوب نشد 

ماشینی که میخواستمو برام خریدن باز حالم خوب نشد 

از خواستگارام هیچ کدوم به دلم نمینشست سه هفته پیش از یکی شون خوشم اومد دوروز بعده قرار اولمون آبله مرغون گرفتم و دیروزم یه زخم داغون کنار دماغم کنده شد چال شد دیشب واقعا مرگمو میخواستم چن وقته همینم حتی قبل آبله مرغونم 

حالم بده 

خوب نمیشه حالم عرضه ی خودکشی ام ندارم 

قبل آبله مرغونم وقتی فهمیدم پسری که ازش خوشم اومده و بهم پیشنهاد داده زن داره میخواستم خودمو با قرص بکشم ولی نمردم نتونستم کل ورق قرصو بخورم 😞😞😞😞

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
باشه  شما از کجا مطمئنی سلامتم؟ از کجا مطمئنی نون بی منت می خورم؟

عزیزم نون بی منت و با منتش زیاد فرق نداره همینکه مریض نباشیو تو حسرت خوردن یه غذا یا یه اب پرتقال ساده نمونی همین خوبه بخدا همه مشکل دارن ولی ولی هیچ مشکلی بالاتر از نبود سلامتی نیست اگر سلامتی قدرشو بدون گلم