هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 عنوان قرص کوآنزیم ۱۰ برای بارداری؟ 93 بازدید | 6 پست سلام دوستان دکتر برای من این قرص رو به همراه چند قرص تقویتی دیگه تجویز کرده میخوام بدونم کسی هست مصرف کرده باشه نتیجه گرفته باشه؟ 1401/10/26 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 چرا اینو واست تجویز کرده؟واسه تغییرات خلق و خو مفیده من برای بارداری رفتم دکتر گفت ذخیره تخمدانت پایینه این قرص رو هم تجویزکرد
gole_shabboo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3522 من چند ماه خوردم. ولی همراهش چند تا قرص دیگه هم خوردماین ماه تستم مثبت شده. حالا نمیدونم اثر کدومه..ولی قرص خوبیه مصرف کن حتما از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 من چند ماه خوردم. ولی همراهش چند تا قرص دیگه هم خوردم این ماه تستم مثبت شده. حالا نمیدونم اثر کدومه ... خدا رو شکر خوشحالم برات ممنون چشم مصرف میکنم حتما برای منم دکتر چندتا قرص دیگه داده برام دعاکن زودتر نتیجه بگیرم
gole_shabboo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3522 خدا رو شکر خوشحالم برات ممنون چشم مصرف میکنم حتما برای منم دکتر چندتا قرص دیگه داده برام دعاک ... ممنونم عزیزم. انشالله این ماه مثبت میشی من ماه قبل اووبوست هم خوردم اونم خوبه از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟