2777
2789
عنوان

عمل تنگی کانال نخاع

13247 بازدید | 24 پست

سلام...کسی عمل کرده یا از بستگانتون؟؟؟؟

مادر من ۵۰ روزه که عمل کرده ولی کمرش همون اطرافی که عمل کرده درد میکنه...اونجایی که عمل کرده موقع عمل یه شِلَنگ گذاشته بودن و واسه مرخص کردنش اونو در آورده بودن حالا مادرم میگه بیشتر همون جای شلنگه درد میکنه... 

واسه شماها هم همونجور بوده؟؟؟

و اینکه دکترش رفته آلمان و نیستش که سوال بپرسه کسی میدونه تا کی باید کمر بند طبی رو ببنده؟؟؟

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

با روش های غیر جراحی نتیجه نگرفته بودن؟ چون الان خیلی از مشکلات با همین روش ها درمان میشن جراحی نقاهت و عوارض بعدش خیلی زیاد

اگر تهرانین کلینیک سینوهه واقع در شریعتی از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

پیج اینستاشون
اینم کانال تلگرامشون

فكر كنم تا ٣ ماه بايد ببندن، دقيق يادم نيست ولي آنلاين ميتونين با دكترشون ارتباط بگيرين؟

اهان...نه والا شماره ای چیزی ازش نداریم

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام خوبین متاسفم نمیتونم سوالتونو جواب بدم ولی شما میتونید کمکم کنید مادر منم باید همین عمل رو انجام بده میشه بگید تفاهتش چقدر بود و سخت بود اذیت شدن 

راضی هستن ک عمل کردن و اینکه کلا نظرتون چیه 

ثواب داره عزیزم یکم بهم اطلاعات بدید خیلی استرس دارم 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
عزیزم سلام خوبین متاسفم نمیتونم سوالتونو جواب بدم ولی شما میتونید کمکم کنید مادر منم باید همین عمل ر ...

سلام عزیزم میگم مامان من ۵۰ روزه عمل کرده دکترش رو همه گفتن درجه یکه کارش ولی الان اونجایی که عمل کرده خیلی درد میکنه ولی خب همه میگن باید چندماهی بگذره تا دردهاش برطرف بشه...

مامان من خیلی دکتر عوض کرد ولی همشون گفتن عمل...چون که مامانم خیلی داشت نخاعش له میشد در حدی که اختیار ادرارش رو دیگه کم کم داشت از دست میداد

سلام عزیزم میگم مامان من ۵۰ روزه عمل کرده دکترش رو همه گفتن درجه یکه کارش ولی الان اونجایی که عمل کر ...

گلم مامان منم همینه همه دکترا گفتن عمل و واقعا اذیته چاره ای جز عمل نداریم ولی مامانم و من میترسیم ک خیلی سخت باشه چون سنی نداره دوتا بچه مدرسه ای داره ۴۲ساله اس ینی عمل کنیم؟؟؟

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
گلم مامان منم همینه همه دکترا گفتن عمل و واقعا اذیته چاره ای جز عمل نداریم ولی مامانم و من میترسیم ک ...

بهترین کار عمله چون که نخاعشون خیلی فشار روشه و خطرناکه

سلام میشه لطفا درخواستمو قبول کنید 

در رابطه با عمل تنگی نخاع مادرتون... 

مادرم تنگی نخاع دارن ولی شدید نیست و فقط وقتی ایستادن و کار میکنن درد میگیره رگ پاشون و کمر، 

راضی هستین از عمل مادرتون؟؟ دوره نقاحت شون چند وقت طول ککشید

سلام میشه لطفا درخواستمو قبول کنید  در رابطه با عمل تنگی نخاع مادرتون...  مادرم تنگی نخا ...

مادر من جوری بود که خمیده راه میرفت از درد ولی خداروشکر از وقتی عمل کردن خیلی بهتر شدن...فقط یکم زیادی راه بره کمرش درد میگیره ولی خب نه به اندازه قبل

مادر من جوری بود که خمیده راه میرفت از درد ولی خداروشکر از وقتی عمل کردن خیلی بهتر شدن...فقط یکم زیا ...

مادر من در این حد نیست دردش و دکترا گفتن فعلا ب عمل نیاز نیست، ببخشین دوره نقاحت مادرتون چقدطول کشید و اینکه پلاتین گذاشتن؟ 

مادر من در این حد نیست دردش و دکترا گفتن فعلا ب عمل نیاز نیست، ببخشین دوره نقاحت مادرتون چقدطول کشید ...

عزیزم من الان مادرم مسافرته و اسم دکترشون رو اصلا یادم نیست...والا دوره نقاحتشون رو هم یادم نیست...اومدن ازش میپرسم و حتما سوالاتون رو جواب میدم...

راسی اینم بگم که مامان منو هر دکتری رفت گفت حتما باید عمل کنه...وگرنه اگه بگن عمل لازم نیست اگه عمل نکنن خیلی بهتره

سلام وقتتون بخیر 

مادرم ۱۷ روزه عمل کرده

یک هفته اول خیلی خوب بود فکر می کرد دردهاش کلا تموم شده الان ولی میگه درداش از قبل عملشم شدیدتر هست و مسکن های قوی تجویزی دکترم براش افاقه نمیکنه

خیلی ناراحت و پشیمون شده از عمل

ولی بنظر من عجول هست و اگه دوران نقاهتش بگذره حتما بهتر میشه

میشه بگین دکتر شون کی بودن

دکتر تابش ما از اصفهانیم