2777
2789
عنوان

اسمتون رو بگین بدون اینکه بگین🍬🌈🦜

| مشاهده متن کامل بحث + 7181 بازدید | 577 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تو نت سرچ کردم همه سایتا میگند ابجد فاطمه میشه 135 با احساسات من بازی نکن

اره جمعشون میشه ۱۳۵ درسته🤣 من فک کردم ب ترتیب مثن عدد نوشتی برا حروفت

حروف ابجد بچه ها ، بچه ها حروف ابجد🤣

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
فکر کنم روش حساب کردنش این جوری هست که صغیر و باید ضربدر کبیرکنی 

ن بابا🤣🤣

عددا اسمت جمع میکنی میشه ۱۳۵ ب همین راحتی🤣

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
نهههه😂😂

نرگس. این اسمو برای یه کاربر دیگه گفتم .قاطی کردم 😂😂😂

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
صبح زود😐 اسمم اکانته دی چ بگم😂

سحررر ، افرین ب هوش خودم🤣