این مدل اخر هم پارچه کرپ هست که با لیزر طرحها در اورده شدن و دوخته شدن روش.....استین حلقه.....شنل هم جداست....اینو برای کلیپ یکی از عروسها با پارچه سفید مخمل و طرح طلایی دوختن.....خیلی قشنگ شده بود
تمام اندانها با این مدلها جواب میگیرن...ببینید کدوم استایل رو دارید.....اگه چاق هستید پارچه کرپ و ریزشی براتونمفیده...اگه لاغرید پارچه ساتن و مخمل براق روشن.....
سلام دوباره عزیز این مدل برای من خوب میشه؟ (توی پیوی توضیح دادم خدمتتون)
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
عزیزم این ندلو نمیتونن خوب بدوزن...دور از جونت عین عبا میشه تو تنت.....مدل قبلی خیلی خوبه.....ولی سعی کن پارچه به بدنت حجم بده...رنگ و طرح پارچه مهمه.....گاهی یه پارچه طرحدار با یه دوخت ساده خیلی شیک تر از یه لباس مدل داره.....بزار ببینم مدل دخترونه تو گوشیم دارم یا نه...برات میزارم