2777
2789

روز تخمک گذاریت که مشخصه فکر میکنم از یک روز قبل تا یک روز بعد حداکثر امکان باروری وجود داره برای اینکه احتمالش بالاتر بره از چند روز قبل برنامه ای نداشته باشین که بدنتون قوی تر باشه تعداد دفعات بیشتر کیفیت اسپرم رو پایین میاره همینطور مصرف مواد ومشروب اسپرم رو ضعیف میکنه.بعدشم تا خدا نخواد نمیشه اگه خدا بخواد حتی اگه ابر وباد ومه وخورشید وفلک هم مانع بشن با ی بوس مجازی از مومیایی فرعون هم باردار میشی .استرس نداشته باش از لحظه های آزادی وآرامشت استفاده کن به وقتش خدا خودش بهت نی نی میده 

انتظار نداری ک همون موقع برا اولین بار باردار شی وقتی ی سال تو اقدام بودیو نشد اونوخ باید نگران شد تازه 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی همهههه شرایط نرمال و اوکی هست دیگه باید بسپاری به خدا

باید خدا بخواد تا تشکیل بشه🌱

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

روز تخمک گذاریت که مشخصه فکر میکنم از یک روز قبل تا یک روز بعد حداکثر امکان باروری وجود داره برای ای ...

عزیزم‌من یبار باردا شده بودم بعد از سه ماه اقدام که متاسفانه یک سالگی از دستش دادم.نمیتونم تحمل کنم هر روز خواب بچه میبینم

روز تخمک گذاریت که مشخصه فکر میکنم از یک روز قبل تا یک روز بعد حداکثر امکان باروری وجود داره برای ای ...

بوس مجازی مومیایی فرعون😐😂عالی بود

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

میخوام دقیق علمیشو بدونم.

کیت تخمک گذاری استفاده کردی؟ منم شش سال فکر میکردم روز تخمک گذاری چهاردهم و سیزدهم بود ولی ماهی که کیت زدم پانزدهم بود و همون ماه باردار شدم 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

اگه همه آزمایشات خودت و شوهرت خوبه تا یکسال بیخیال باش و یه شب درمیون نزدیکی کن و غذای مقوی بخورین.

باردار میشی.اگر احیانا نشد ، برو دکتر تا با دارو به روند بارداری کمک کنه.

اگر هم سنت بالاس ۳۰ سال هست برو دکتر.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

دوست من مثل شما بود مشکلی نداشت اما نمیشد

۱ماه یعنی از تموم شدن پریودش ک اقدام‌میکرد قبلش رحمشو با روغن سیاه دونه ماساژ میداد تا پریود بعدی

همون ماه هم باردار شد 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

حالا شما میگید سالمید و باردار نمیشید 

من فولیکول بزرگم بیشتر ۵نبود شوهرمم واریکوسل شدید داشت گفتن اصلا باردار نمیشی باید عمل کنید 

سه چها ماه بیخیال بودم دیگه روزا نمیشمردم حساب کتاب روز تخمک گزاری رو نمیکردم دقیقا بعد از ۴ماه از همون موضوع و ازمایشا باردار شدم 

بنظرم اینکه ریلکس باشی و ارامش داشته باشه مهمترین اصلا 

حتی اگه سالم هم باشی ولی استرس داشته باشی این ماه میشه یا نه بدنت دچار افت میشه همین استرس باعث میشه باردار نشی عزیزم 

ایشالا بیای تاپیک بارداریتو بزنی 

عزیزم‌من یبار باردا شده بودم بعد از سه ماه اقدام که متاسفانه یک سالگی از دستش دادم.نمیتونم تحمل کنم ...

پس خدا رو شکر کن که خیالت راحته نابارور نیستید خدا به وقتش بهت میده امیدت به خدا باشه از الان برای سلامتیش نذر کن مثلا بگو خدایا اگه بهم بچه بدی هر سال روز تولدش اینطوری دل یک نفر رو شاد کنم.من خودم از ته دل اسم یکی از ائمه رو چند سال قبلش نذر کردم اخبار نشان میداد به دینمون توهین کرده بودن گفتم خدایا اگه بهم پسر دادی اسم این امام رو روش میزارم که اگه یک روز یکی اونور دنیا معنی اسمش رو پرسید با اسلام آشنا بشه

دختر دایی منم مشکل شمارو داشت و۶سال بچه دار نشدن با وجود این که هر دو‌سالم بودن  پارسال با ورزش  و پیاده روی سریع از روز اول پریودی تا روز ۱۶ وشکم رو هم با روغن سیاهدانه ماساژ میداد حسابی میپوشوند گرم نگه میداشت باردار شد ولی تو ماه ۴  سقط شد متاسفانه ولی ماه پیش دوباره همین روش رو انجام داد و خداروشکر بازداره  ۷هفته س😌

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم