2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد از یکسال و ۴ماه

7333 بازدید | 13 پست

سلام خانوما بینیمو عمل کردم  یکسال و۴ماه میگذره ولی هنوزم تیغه بینیم نزدیک نوک بینی ورم داره و بالا میاد و نمیزاره قوس بینی مشخص بشه وقتی شبا چسب میزنم خوبه ولی اگه نزنم بد میشه و ورم می‌کنه بشدت بینیم اصلا گوشتی نبوده که بگم ورم عادیه شما راهکاری دارین راهنماییم کنید 😢؟ البته بجز تزریق کورتون چون دکترمم قبول نکرد. بنظرتون چیکار کنم خوب بشه ورم بخوابه دست میزنم فرو میره قشنگ مشخصه ورمه خیلی رو مخمه😭نمیشه که تا آخر عمر چسب بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم نباید چسب بزنی بعد ۲یا نهایتا۳ماه ،چون هر موقع چسب و نزنی باز یه ورم دیگه داری که به مرور اون ورمم خوب میشه،دست نزن حساسم نشو ،واسه بعضیا تازه بعد۲سال فرم بینی خودشو نشون بده ،پیش دکترت رفتی ویزیت بشی یه بار؟

من شنیدم نباید چسب بزنی بعد ۲یا نهایتا۳ماه ،چون هر موقع چسب و نزنی باز یه ورم دیگه داری که به مرور ا ...

منم بعد ۳ماه چسب نزدم ولی دیدم ورمش داره بدتر میشه اره پیش دکترم رفتم گفت روی همون ورم دوتا دونه چسب بزن بعدش دیگه نیازی نیست چسب بزنی خودش خوب میشه ولی هنوزم ک هنوزه خوب نشده دیوونم کرده خیلی ناراحتم ینی نشده یه روز از خواب پاشم دماغم ورم نداشته باشه در طول روز