2777
2789
عنوان

لاغری عالی با رژیم کتو ژنیک اصولی ، اونایی که رژیم کتو داشتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 41 پست

رژیم من اینطوریه که یک دسته پروتیین ها رو داره یک دسته چربی یک دسته سبزی و به دلخواه ازاین سه قسمت باید حتما داخل هر وعده باشه فقط نان و برنج و کربوهیدرات اینا اصلا نیست 

آره آبلیمو و پودر تار تار هم داخل الکترولیتم هست 

یا قرآن نمیرم 😐

بهم دلداری بدید 😂😂😂😂

من از جایی که رژیم گرفتم در هر بیست و هشت روز که یک دوره میشه اونجا همه در بیست و هشت روز هفت کیلو ب ...

ولی ای کاش نمیخریدی اینا دکون باز کردن برو اینستا پیج ketozist مجانی همه اصول رو بهت میکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهش وزن با کتو خیلی زیاده  تمام ورم و پفت که ناشی از خوردن قند و کربوهیدراته میخوابه و خیلی س ...

واسه بعد رسیدن به وزن دلخواه هم حتما باید رژیم تثبیت گرفت که وزن بر نمی‌کرده بعد رژیمتثبیت ولی اونایی که نگیرم تثبیت رو برمیگرده

واسه بعد رسیدن به وزن دلخواه هم حتما باید رژیم تثبیت گرفت که وزن بر نمی‌کرده بعد رژیمتثبیت ولی اونای ...

من اطرافم همه تثبیت هم‌گرفتن

‌ولی در دراز مدت نمیشه که قند و کربوهیدرات نخوری که

این رژیم برای دو ماه سه ماه خوبه

بعدش دیگه قابل ادامه دادن نیست 

بنظرم رژیمی هست که برای دو ماه سه ماه بخوای ادامه بذی خوبه

ولی بشدت خوردن گوشت و چربی حالتو بد میکنه

مگه میشه میوه نخورد ؟؟ من دیگه حاضر نیستم کتو بگیرم

و رژیمهایی که قابل ادامه دادن باشن رو ترجیح میدم

من اطرافم همه تثبیت هم‌گرفتن ‌ولی در دراز مدت نمیشه که قند و کربوهیدرات نخوری که این رژیم بر ...

دقیقا بیشتر از سه ماه خطرناکه ، یک خانمی توی نی نی سایت نوشته بود یک سال رژیم رو داشتم مریض شدم 🙄یکسال خیییییلیه