maaahhssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 396 عنوان دوستان پیشنهاد کاری میدین که برم یاد بگیرم 70 بازدید | 7 پست ۲۱ سالمه و دوست دارم مستقل بشم اما نمیدونم چه کاری خوبه و زودتر به نتیجه میرسه با درآمد خوب 😕 1401/10/26 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گییلاسی عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 5393 دنبال زود به نتیجه رسیدن نباشهر کاری پشتش کلی زحمت هست میتونی بری سراغ لاین های آرایشی اگه نه طراحی داخلی یا لباس کاربر خیلی قدیمی هستم ...
رقص_قلمو عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 524 کیک و شیرینی خانگی؛ محصولات خانگی مثل ترشی ؛ میوه ی خشک ناخن کار ؛ آرایشگری و .... مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
maaahhssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 396 دنبال زود به نتیجه رسیدن نباش هر کاری پشتش کلی زحمت هست میتونی بری سراغ لاین های آرایشی ... نمیدونم از این وضعیت خسته شدم واقعا برا همین دوست دارم هرچه سریعتر دستم بره تو جیب خودم 😕
maaahhssaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 396 کراتین و رنگ مو بازارش عالیه کراتین محصولاتش گرون نیست؟
رقص_قلمو عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 524 نمیدونم از این وضعیت خسته شدم واقعا برا همین دوست دارم هرچه سریعتر دستم بره تو جیب خودم 😕 اینجوری میگی فقط فروشندگی مترو 😁😁😁🤣🤣🤣 مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
اوجـولات، عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 161 کراتین محصولاتش گرون نیست؟ موادش گرونه ولی خب عوضش کارت گرفت درامدش عالیه، هر مویی سه تومن به بالاس تازه دستمزدتم روشه بخصوص الان که دم عیده همه میخوان خوشگل کننهرچقد تو دوره اموزشیش خرج کردی موقعیکه کارت گرفت دوبرابرشو در میاری