2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش حداقل میگفتن داستانش بر اساس زندگی کی هست دقیقا؟ 

چون انگار واقعیه 

فقط درک نمیکنم که چرا باید کُرد باشه طرف . 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
کاش حداقل میگفتن داستانش بر اساس زندگی کی هست دقیقا؟  چون انگار واقعیه  فقط درک نمیکنم ک ...

سلام اول گفته در مورد یه داستان واقعی و راسته البته سنندجی بودن فرد عضور داعش بودن و اخرشم همسر اون فرد برمیگرده ایران اما خودش میمیره  فیلم در مورد یک مرد سنندجیه که میره تو داعش و خودش میمیره اما زنش بر میگرده ایران فقط همینش پس ما همون قسمت اولم نیومده بود میدونستیم چی میشه بعد این فیلم ح واشی زیادی به همراه داشت مثلا توهین به کورد که عضور داعش بودن ، تو تمام دنیا داعش مجاهد داشته و قطعا تو تمام استانهای ایران ختی یه نفر هم شده باشه تو داعش رفته . و داعشم الان نابود شده اما کامل ن و خبرا میگه که دوباره برگشتن البته از اولهم بودن فقط طبقه گفته ها تو جاهایی که تردد خیلی سخته و غیر ممکنه مخفی شدن تو همون عراق سوریه