2777
2789

خلاص شدین فقط دعام کنین،کلا هم اگر بردارین یا دوران شیردهی هستین حتما با دکترتون مشورت کنین بمان که من چهار تا دکتر عوض کردم ولی خوب نشدم که نشدم

آخر خودم با کلی تحقیقو بررسی و پرسیدن تجربه دیگران این روشو گردآوری کردم سه هفته اجرا کردم و نتیجه گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خدا خیرت بده

من پنج ساله خارش امونمو بریده دیگه

دکترا که خوبم نکردن

یکی دوهفته هم هست زیردل درد و کمردردای شدید میگیرم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

عنبر نسا عالیه مثل آب رو آتیشه 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

طبق این دستور به مدت سه هفته عمل کنین شک ندارم که خوبه خوب میشین

پوشیدن لباس زیر گیاهی پلاستیک و از این شورتکس های بی کیفیت ممنوع یعنی به من باشه میگم تو این دوره درمان پوشیدن لباس زیر ممنوع

خشک کردن بدن بعد دستشویی رفتن البته نه با دستمال دلسی یا همون دستمال توالت فقط با یه دستمال نخی با کیفیت که حتما هم بعد خشک کردن خودتون ،بذارین رو شوفاژ یا بخاری یا آفتاب تا خشک بشه

پوشیدن دامن یا شلوار نخی گشاد

خوردن قرص یا کپسول فلوکونازول به مدت دوهفته یک شب درمیون)باردار یا شیر ده مشورت با پزشک(

خودم دوران شیردهی خوردم مشکلی پیش نیومد

استفاده از پماد واژینال به نام فیتو واژکس هرشب به مدت دوهفته

و نوشیدن بسیار زیاد آب

و صبح ها تا دوهفته  یک قاشق عسل درونش ۲۱ عدد تخم سیاهدانه بریزین وبخورین و تمام

فقط  اونایی که بارداری حتما با پزشکتان مشورت کنن حتما حتما

من خودم شیش ماه از زایمانم گذشته بود و دوران شیردهی رو میگذرونیم ومشکل واسم پیش نیومد وخوبه خوب شدم

اگر طبق این دستور عمل کنین واسه همیشه با عفونت خداحافظی کنین