2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو شنیده بودم برا دست خوبه .شما برا صورت استفاه کردین ؟بعد چن مدت جواب داد؟

بعدیکهفته واسه من برا دست نتیجه نداد صورت عالی میکنه ی هفته زدم قطع کردم چون من پوستم روشنه اونوزدم قرمز ونازک شد مخصوص پوستهای تیرست براش معجزه میکنه

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
همینجا میگفتن کرم ویتامین سی خوبه خودمم میخام بخرم مارک سیگُل 

من استفاده کرده اولش عالی بود یعنی هر کی میدید بعد ی ماه میگفت چیکار کردی ....ولی نمیدونم چرا هنوز میزنم دوباره برگشتم ب حالت اول با اینکه میزنم ....ی عده میگن بخاطر اینه ک یکی دوهفته تو خونه ضدآفتاب نزدی دوباره پوستت برگشت ...آخه کرم میزدم ولی اون یکی دوهفته یادم میرفت ضدافتاب .فک نمیکردم اینقد مهم باشه .میگن بخاطر اونه ولی دیگه مث اون اولاش روشن نشد پوستم 

من استفاده کرده اولش عالی بود یعنی هر کی میدید بعد ی ماه میگفت چیکار کردی ....ولی نمیدونم چرا هنوز م ...

آخی خب دوباره شروع کن بزن اینبار با ضد آفتاب

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

من استفاده کرده اولش عالی بود یعنی هر کی میدید بعد ی ماه میگفت چیکار کردی ....ولی نمیدونم چرا هنوز م ...

توخونه ضدآفتاب بزنیم صورتوخراب نمیکنه؟چ مارکی خوبه؟بخوام پاک‌کنم باچی پاک‌کنم بعدبشورم؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
چه مارکی خریدی؟ویتامین سی سیگل؟

اره عزیزم ...خیلی اولش خوب بود  قشنگ بعد سه چار هفته همه فهمیدن بدون کرم هم پوستم روشن طبیعی شده بود مث این کرمای دست ساز نبود ....ولی خب اثرش رفت دلیلشم نفهمیدم الانم دارم میزنم و صدافتابم استفاده میکنم ولی ب اون حالت برنگشته  هنوز 

توخونه ضدآفتاب بزنیم صورتوخراب نمیکنه؟چ مارکی خوبه؟بخوام پاک‌کنم باچی پاک‌کنم بعدبشورم؟

ن عزیزم . روزی ۲.۳ بار باید ضدافتاب بزنین برا پوستتون .ضدآفتاب بی رنگ باید باشه ....اصلا واجبه برا پوست دیگه اگ کرم روشن کننده استفاده کنین  اصلا بدون ضدآفتاب ک اثر نداره مکلمشه

ن عزیزم . روزی ۲.۳ بار باید ضدافتاب بزنین برا پوستتون .ضدآفتاب بی رنگ باید باشه ....اصلا واجبه برا پ ...

اگه کرم روشن کننده نزنم همون ضدآفتاب کافی؟؟شمابعدباچی میشورین پوستتونو اخه میگن صابون خوب نیست

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد