2777
2789
امام خمینی:
باید ناخن مصنوعی را بردارد و در صورتی که ممکن نیست یا به قدری مشقت دارد که غیر قابل تحمل است باید به دستور جیبره عمل کند. (روی ناخن مصنوعی را دست بکشد.)‪[۱]‬ آیت الله العظمی مکارم شیرازی:
در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد آن را ترک کنند، و چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبیره ای می گیرند.‪[۳]‬ آیت الله العظمی بهجت:
در وضو و غسل اشکال پیدا می شود و باید ناخن مصنوعی را بردارد. و اگر امکان برداشتن آن نیست باید در وضو و غسل عمل به جبیره نماید. (روی ناخن مصنوعی را دست بکشد.)‪[۴]‬ آیت الله العظمی سیستانی:
اگر در جاى وضو یا غسل چیزى چسبیده است که برداشتن آن ممکن نیست، یا به قدرى مشقّت دارد که نمى‌شود تحمل کرد، وظیفه‌اش تیمّم است مگر آن که آن چیز در مواضع تیمّم باشد که در این صورت لازم است بین وضو و تیمّم جمع کند و اگر آن چیزى که چسبیده دوا باشد، حکم جبیره را دارد.‪[۵]‬ آیت الله العظمی شبیری زنجانی:
اگر در جاى وضو یا غسل چیزى چسبیده است که برداشتن آن ممکن نیست یا به قدرى مشقت دارد که نمى‌شود تحمل کرد، باید تیمّم نماید و بنا بر احتیاط مستحب به دستور جبیره هم عمل کند؛ بلى اگر محل، جراحت و مانند آن داشته باشد و برداشتن آن چیز به جراحت صدمه مى‌زند باید وضوى جبیره بگیرد و تیمّم لازم نیست.‪[۶]‬ آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:
در صورت امکان ناخن مصنوعی را بردارند و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود و در صورتی که برداشتن آن ممکن نیست، یا به قدرى مشقّت دارد که نمى‌شود تحمل کرد باید به دستور جبیره عمل کند و بنا بر احتیاط واجب اگر تمام یا بعض محلّ تیمّم بى‌مانع باشد، تیمّم هم بنماید چنانچه گفته شد.‪[۷]‬ آیت الله العظمی وحید خراسانی:
در صورت امکان ناخن مصنوعی را بردارند و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود و در صورتی که برداشتن آن ممکن نیست، یا به قدرى مشقّت دارد که نمى‌شود تحمل کرد، بنابر احتیاط واجب باید هم وضوء جبیره‌ای بگیرد و هم تیمّم نماید.‪[۸]‬
حواست باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا میگن ضروری باشه کاشت ناخن ضروریه؟؟یکی نمیتونه بدون کاشت ناخن باشه؟؟من پرسیدم گفتن اینادرصورتیه که یکی ناخون هاش مشکل داره و باید کاشت کنه بعضیا مثلا یه بیماری دارن ناخون هاشون میفته یا سیاه میشه اونارو میگن میتونن کاشت کنن
با حسرت گذشته و ترس از آینده حال خود را خراب نکنید.امشب غم دیروز و پریروز و فلان سال و فلان مال که برباد هوا رفت مخور بخداحسرت دیروز عذاب است
نمیدونم فلافل جان اطلاعاتم درهمین حدبود گفتن اون افراد برا زیبایی میتونن عمل کاشت رو انجام بدن نه بقیه که ضرورتی نداره گفت خودتون رو گول نزنید خخخخ حالا من زیادم قصد نداشتم فقط به عنوان سوال پرسیدم
با حسرت گذشته و ترس از آینده حال خود را خراب نکنید.امشب غم دیروز و پریروز و فلان سال و فلان مال که برباد هوا رفت مخور بخداحسرت دیروز عذاب است
ناخون مصنوعی که امام خمینی هم گفته من شخصا تجربشو دارم تو عقد با چسب قطره ای زدن جدا نمیشد همونجوری فقط برا همون روز جبیره گرفتم خوندم نمازامو
اقای سیستانی که میگن کلا جایز نیست چون مانع وضو و غسله
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)