تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه پدرتون داره میگیره بهش فشار نیار اصلا نیاز نیست اما اگه از درامد خودته هرچی دلت خواست بگیر به حرف بقیه کار نداشته باش
سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
میخوام غذاساز بدون گوشت کوب بگیرم چون شنیدم اونایی که گوشت کوب دارن ضعیف کار میکنن شما استفاده کردی؟ ...
من غذا سازم گوشت کوب نداشت برا همین جدا گرفتم خیلی راضیم اوکیه از هر دوتاش استفاده میکنم به یه اندازه اینجوری نیست ک بگم غذاساز هست دیگ نیازی به گوشت کوب نیست، خورشت ماست و حلیم برنجی و اینا با گوشت کوب بهتر میشه
عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
به نظر من غذاساز نگیر چون بزرگه و روزمره استفاده نمیکنی(مگه اینکه خیلی اهل مهمونی گرفتن باشی). گوشت کوب برقی من کنارش خرد کن کوچک و آسیاب کن و همزن و رنده داره. انصافا دست راست آدم تو آشپزخونه ست.