2777
2789

بچها اسم ال ای دی Banumبه گوشتون خورده فروشنده خییییلی ازش تعریف کرد میگه ماله شرکتHisensمیشه...لطفا اگه میدونید بهم بگید مرسی😘

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هایسنس ک خیلی معروفه ...بانووم رو نشنیدم حقیقتا

اره معروفه..گفت که دیگه شرکت هایسنس با این اسم کار می‌کنه نمی‌دونم خیلی دودلم اتفاقا قیمتش هم بالاهه گفت نزدیک ۶۰اینج بیست وخورده ای درمیاد

اتفاقا تو گوگل سرچ کردم اصلا چیزی نبود راجبش...ولی نمی‌دونم چرا تو همه لوازم خانگیا اومده جدیدا😒

نخر این مارکا  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
اره معروفه..گفت که دیگه شرکت هایسنس با این اسم کار می‌کنه نمی‌دونم خیلی دودلم اتفاقا قیمتش هم بالاهه ...

ب نظرم لوازم برقی خیلی شانسی میفته 

همین الجی و سامسونگ ک همه براش سرو دست میشکنن خیلی خوب نبوده و زودی خراب شده  بخر ایشالا ب خوشی و سلامتی ..

من خودم خاستم ظرفشویی بگیرم یه نفر گفت اصلا مارک مهم نیست مهم اون شوینده خوبی هست ک بهش میدی 😊🌹

ب نظرم لوازم برقی خیلی شانسی میفته  همین الجی و سامسونگ ک همه براش سرو دست میشکنن خیلی خوب نبو ...

گل گفتی بخدا دقیقا همینطوره.مخصوصا راجب ماشین ظرفشویی..ممنون عزیزم امیدوارم کردی امیدبخدا 😘