2777
2789
عنوان

افسردگی بخاطر لجبازی همسرم سر اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 64 پست

خواهرزادم ۱۶سال پیش دنیا اومد،شوهرخواهرم گف اِلا بِلا باید اسمشو بذارم اسم بابام"حاجی‌محمد"😐😐فک کنین طفل تازه دنیا اومده.حاجی‌ممد😑😑مامان من خودشو هلاک کرد.ب زوووور گذاشتن محمدرضا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم بگم از خدامه یکی بیاد بگه حتما این اسمو برا بچه بذار دیدم ن واقعا حسنعلی و حسن ارسام خیلی خاصه. اشکال نداره ارسام صدا بزن خودت بقیه هم عادت میکنن. بعدا بزرگ شد ۱۶ ب بعد خودش هم میتونه شناسنامه عوض کنع

من با محمد ترکیب کردم پشیمونم ،الان ک اینو گفتی کاملا درکت کردم،فقط من خودم لج گردم شوهرم گفت مهرسام ...

گف حسن باید اولش باشه.

نفرتم وقتایی بیشترمیشه که  پدرمادرش حسن صداش میکنن

خواهرزادم ۱۶سال پیش دنیا اومد،شوهرخواهرم گف اِلا بِلا باید اسمشو بذارم اسم بابام"حاجی‌محمد"😐😐فک کن ...

باحال بودع حاجی محمد دستو از دهنت بیار بیرون

یا حاجی بیا پوشکتو عوض کنم😁