2777
2789
عنوان

دعوا سر زور گفتناش

858 بازدید | 102 پست

سلام ب همه 

امشب دیگه باهاش دعوام شد سر هر چیزی ک میشه گیر میده آی اینور برو ای اونور نرو ب ارایش ک کلا تو بیرون ممنوعه برای من چادر باید داشته باشم با فامیلای مذکر حق شوخی ندارم غیر از عمو دایی فالورام و ک چک میکنه بیرونم ک باید قسم بخورم نرم اهنگ پیشواز نزارم لاک نزنم دیونم کرده 

امشب بهش گفتم تو دیونم کردی گفت اولا اینجوری بودم روت ؟گفتم اولا اینجوری نبودی بعد از ی مدت نقاب و ورداشته گفت تو بیا از مامانم و خواهرم بپرس اونا بهت میگن من اصلا اینجوری نیستم البته خودشم گفت زندکی اونا ب من ربطی نداره زندگی تو ب من ربط داره در صورتی ک عقد نیسم 

این اخلاقیات بنظرتون بخاطر چی میتونه باشه آخه تو خانوادشون پدرش اینجوری نیست ولی این مرتیکه نسبت ب من فقط اینجوری هست 

میتونه پارانوئید باشه یا رو دادم زیاد بهش ؟

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیررررت میکنه😐😐😐😐😐😐

دیونم کرده گوشی ک نمیزاره ببرم جایی 

مثلا اونشب عروسی پسر همسایمون تو پارکینگ بود گفت عروسی کیه گفتم عروسی پسر همسایمون میلاد قاطی کرد ک تو چرا اینجوری اسمشو میگی مگه میلاد داداشته

رو دادی زیاااااد .. اگه اذیتی ترکش کن

اخه خیلی همو دوست داریم بهش میگم از این ر بعد تغییر میکنم میگه نمیزارم باید همینجوری باشی 

آنقدر گیره

جدا شو عزیزم 

بخدا خیلی دوسش دارم اونم همینه نسبت ب من ولی حالم و بد کرده تازه میگه در اینده هم بیشتر میشه

یا کلا بد بینه یا خودش یه سری شیطنتا کرده یا داره میکنه (نه لزوما جنسی) که اینطور سخت میگیره و میت ...

بخدا فقط نسبت ب من اینجوریه خودش میگه تو بیا از خانوادم سوال کن اصلا من اینجوری نبودم و نیستم 

فقط نسبت ب من این همه گیره ک میگه اینا گیر نیس عاشفتم